kapat

26.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Vallahi Demet'le birlikte olmadık!
Reha Muhtar'ın "Ateş Hattı" programına katılan Yılmaz Erdoğan, Okan Bayülgen, Mehmet Ali Erbil ve Beyaz, ellerini havaya kaldırıp "Demet Şener'le ilişkimiz olmadı" deyince herkes gülmekten kırıldı

SHOW TV'de yayınlanan Ateş Hattı adlı programa katılan Beyaz, Yılmaz Erdoğan, Okan Bayülgen ve Mehmet Ali Erbil, Demet Şener'le ilişki yaşadıkları iddiasını espri konusu yaparak reddedince güzel mankeni çileden çıkardılar. Programda ilk olarak Beyaz ve Demet Şener'in ilişkisi konuşuldu. Ünlü mankenle görüntüleri yayınlanan Beyaz "Benim Demet Şener'le bir ilişkim olmadı" derken; Yılmaz Erdoğan, ellerini havaya kaldırıp "Son kez açıklıyorum. Benim Demet Şener'le ne önceden ne şimdi ne de gelecekte bir ilişkim olmadı olamaz" diye konuştu.

"EŞLERİM İÇİN KONUŞMAM"
ESPRİ haline dönüşen bu konuşmanın ardından diğer konuklar Okan Bayülgen ve Mehmet Ali Erbil de ellerini kaldırıp gülerek Demet Şener'le ilişkileri olmadığını söylediler. Bu konuşmaların hemen ardından Beyaz "Evleneceğim kızın adı skandallara ve aşk söylentilerine karışmamış olmalı", Okan Bayülgen ise "Toplumumuzda çok ilişki yaşamak erkek için çapkınlık, kadın için alnındaki lekedir. Bu yüzden eşlerim ve sevgililerim hakkında açıklama yapmamaya özen gösteririm" dedi.

"İNSANLAR KÖTÜ NİYETLİ"
İŞTE tüm bu konuşmalar Demet Şener'i hem üzdü hem de kızdırdı. "Benim için yaşadığım ilişkiler kesinlikle kara leke değildir" diyen güzel manken, sözlerine şöyle devam etti: "Her beraberlik evlilikle sonuçlanmaz. Onlar öyle düşünebilir ama ben öyle düşünmüyorum. Benim komplekslerim yok. Yaşadıklarımdan pişman olmadım. Ancak keşke her şeyi bu kadar göz önünde yaşamasaydım. Çünkü ne yazık ki insanlar benim kadar iyi değil."

Bülent İPEK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır