kapat

26.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün yakın çevreyle iletişiminiz gelişebilir ve gittiğiniz yerlerde güzel rastlantılar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik harcamaların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlıyabilir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Meslek yaşantınızda bir takım zorluklarla karlaşabileceğiniz bir gün. Balık'taki Ay'ın burcunuzdaki Güneş'le sert açısı yüzünden kendinizi dışlanmış gibi hissedebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Balık'taki Ay'ın konumu çalışmalarınızda enerji verici etkiler yaratıyor. Bugün telepatik yeteneklerinizin artması ve gizli konulara ilginizin yoğunlaşması mümkün.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Eşinizle aranızda ortak çalışmalar konusunda sezgisel bir anlaşma olabilir. İşbirliklerinde çıkabilecek fırsatları göz ardı etmeyin. Özel davetlerde hoş kimselerle tanışabileceğiniz bir gün.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar gösterebileceğiniz duygusal bir gün. Karşıt burcunuz Balık'taki Ay, işbirliği ve ortaklık konularında dikkatli olmanız gerekiyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Zamanınızın büyük bir kısmını rutin işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, giderlerinizi denkleştirmeye çalışabilirsiniz. Çalıştığınız yerde düzenleme gibi işlere vakit ayırmak isteyebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Romantik eğilimlerinizin yüksek olabileceği bir gün. Balık'taki Ay, duygularınızı depreştirebilir ve geçmişe bağlılığınız aşk konusunda gerçekleri görmenizi engelleyebilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Sezgilerinizin yoğun olabileceği ve telepatinizin artabileceği bir gün. Evinizde huzura ihtiyaç duyabilir ve sevdiklerinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Yakın çevrenizde eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz ve dost ortamlara girebileceğiniz hareketli bir gün. Balık'taki Ay, yakın çevrenizle güvene dayalı ilişkilerinizin güçlenebileceğini belirtiyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Bu durumun sizi oldukça sıkabileceği ve etrafınızla bu yüzden tartışmalar yaşayabileceğiniz görülüyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İç dünyanızda nedenini bilemediğiniz bir coşku hissedebilir, beklenmedik duygusal çıkışlar gösterebilirsiniz. Burcunuzdaki Ay, çoşku duygusu yaşayabileceğinizi gösteriyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır