kapat

26.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yengeç böreği
Hamurun Malzemesi:
*350 gr. un
*3 yumurtanın sarısı
*Yarım çay kaşığı tuz

İç Malzemesi:
*50 gr. kıyılmış tavuk eti
*150 gr. yengeç eti
*1/4 çay kaşığı nişasta
*1/6 su bardağı su
*1 çay kaşığı susam yağı
*Yarım çay kaşığı şeker

HAZIRLANIŞI:
Hamurun malzemesini sert bir hamur halini alana dek yoğurun. Çok ince bir hamur elde edecek şekilde açın ve 5 cm. çapında parçalara bölün. İç için verilen malzemelerin hepsini iyice karıştırdıktan sonra ince ince kestiğiniz hamurların içine koyun ve ağzı açık kalacak şekilde sarın. Buharda 10 dakika kadar pişirin.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır