kapat

18.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ellerini ovuşturanlar
Güniz Sokak'taki Hacı Arif Bey kebapçısı çok memnun. Çünkü satışları arttı. Bu arada karşı apartmanın kapıcısı da gazetecilere fatura çıkardı!

GÜNİZ Sokağa dönen Süleyman Demirel ve yakınları ilk gece karşı komşuları Hacı Arif Bey Restaurant'tan gelen özel mönüyle karınlarını doyurdu.

Restoranın İşletme Müdürü Niyazi Şahin'in talimatıyla tüm personelin özenle hazırladığı sofrada sadece kuş sütü eksik kaldı. Saat 20:00'de Demirel'e sunulan sofrada her çeşit kebap, zeytinyağlılar, mezeler ve tatlılar yeraldı. Sofranın baş yemeği ise Demirel'in sık sık sipariş ettiği cartlak kababı denilen ciğer tava oldu.

HOŞGELDİNLİ LAVAŞ
Demirel'e sunulan yemeğin yanında gönderilen ve üzerinde "Hoşgeldin" yazılı olan lavaşla poz veren Hacı Arif Bey personeli, Güniz Sokak'ta tekrar Demirel'i ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor. Hacı Arif Bey kebapçısının sahibi Arif Özemir, bütün gün basın mensuplarına da ücretsiz yemek verdi.

İŞTE MÖNÜ
* Karışık Izgara * Adana Kebap * Şiş Kebap * Patlıcanlı Kebap * Beyti Kebap * Ciğer Tava * Kuzu Şiş * Tavuk Şiş * Acılı ezme * Patlıcan salatası * Bulgur Pilavı * Bardak altı lahmacun * İçli köfte * Lavaş Ekmeği * Künefe * Burma Kadayıf....

Fatih ATİK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır