kapat

18.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ünlülerin ağzından Köşk
ÇANKAYA Köşkü'ndeki devir teslim töreninde yerini alan bazı ünlü isimler Demirel ve yeni Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i değerlendirdiler. İşte ünlülerin ağzından 9'uncu ve 10'uncu cumhurbaşkanı...

İbrahim Tatlıses: Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Yapılan her şey Türkiye içindir. Türkiye için kim bir taş koyarsa onun önünde ceket ilikleriz. Çankaya'da, Sayın Demirel'e gösterdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettik. Sayın Ahmet Necdet Sezer'e ise hayırlı olsun dedik.

Sezen Cumhur Önal: Çankaya Köşkü'nde dinlediğimiz şarkı çok güzel bir şarkıydı. Mesela popçuları dinliyoruz feryat figan ediyoruz ama bugünkü öyle değildi.

O şarkıda biraz hüzün, bir ayrılışın yankısı vardı. Çok duygulandım. Orada bir Cumhurbaşkanını onurla uğurlamanın ve yeni bir cumhurbaşkanını alkışlamanın tadına vardım.

Gülsün Bilgehan: TC'nin kurucularından İsmet İnönü'nün torunu olarak bu törene katıldım ve Cumhuriyet'in gücü ile sürekliliğinin kanıtlandığını gördüm. Bu yüzden son derece mutluyum. Ben de bir Türk kadını olarak Erdal İnönü'nün niteliklerine sahip bir cumhurbaşkanını isterdim. Ama umuyorum ki Sayın Ahmet Necdet Sezer'de de bu yetenekleri ve değerleri bulacağız. Demirel iyi bir politika üstadıdır.

Beyti Güler: Sayın Demirel'le babamın yakınlığı vardı. Çok saygı duyduğum başarılı bir politikacıdır. Türkiye'nin Demirel gibi insanlara her zaman ihtiyacı vardır.

Cemil İpekçi: Demirel, 7 yıllık görev süresini doldurdu. Yeni Cumhurbaşkanımız Ahmet Necdet Sezer'i çok beğeniyorum. Sezer'le Türkiye'de çok şeylerin değişeceğine inanıyorum. Bunu hepimiz göreceğiz".

Levent İÇGEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır