kapat

18.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Müthiş bir gece

11 gezgin adam, başlarında Fatih hoca canlarının istediği yere gidiyorlar. Dortmund, Mallorca, Leeds, son olarak da Kopenhag. Şimdi de Süper Kupa için Monaco'ya da gidecekler.

Futbolun ne kadar büyük bir sektör olduğunu herhalde artık fark ettik. Beş yıldızlı turistik tesisler yapacağımıza, üç yıldızlı alt yapı tesisleri yapsak ülkemiz için daha hayırlı olur.

Hakan tek başına yetti
İki takımın da defansları dörtlü. Tandem oynuyorlar. Arsenal'in orta sahası da dörtlü. İleride Henry ve Bergkamp. Galatasaray'ın orta sahasında dinamo gibi çalışan bir üçlü var. Suat. Okan ve Ümit. Hagi serbest. Kanatları Arif ile birlikte kullanıyor. Forvette Hakan Şükür tek başına yetiyor. 90 dakikanın genelinde tempolu oynayan, pozisyon arayan hep Galatasaray. Arsenal oyun sistemini ve disiplinini hiç bozmuyor. Bergkamp'ın akıllı, Henry'nin de fuleli koşularından yarattıkları pozisyonlar var. Son vuruşları beceriksiz.

Hagi tam bir şovmen
Hagi bir şovmen. Programına istediği takımı çağırıyor. Konuk edip, futbol öğretiyor. O kadar sivri dilli bir futbolu var ki, ona sahada cevap verebilmek çok zor. Okan'ın ciğerlerinde havalandırma sistemi var herhalde. Bir adam bu kadar koşar da nasıl nefessiz kalmaz? Popescu iki defansında en olumlu top kullanan adamı.

Arsenal'in orta sahasında ince, uzun bacaklı bir adam. Adı Patrick. İyi top kullanıyor, ileriye çıkan her defans adamının kademesinde. Fransız Petit gecesinde değil. Overmars süratini kullandığında oldukça tehlikeli. Bir İngliliz takımına göre az orta yapıyorlar. Forvetlerinde de hava hakimiyeti olan futbolcuları yok.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır