kapat

18.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kim bu canavarlar?
İstanbul polisi, Fındıkzade'de bebeğini öldürüp çöpe atan vicdansız anneyle, Sefaköy'de 3 aylık çocuğu sokağa bırakan kadını arıyor...

POŞETLE ATMIŞ
FINDIKZADE Hekimoğlu Ali Paşa Caddesi'nde bulunan çöplüğü karıştıran bir kişi, poşet içinde bir bebek cesedi buldu. Durumun polise iletilmesi üzerine yapılan incelemede bebeğin doğduktan sonra darp edilerek öldürüldüğü ve çöpe atıldığı belirlendi.

UMUT ADI VERİLDİ
SEFAKÖY'de de sabah namazı için camiye giden vatandaşlar, çanta içine konularak kaldırıma bırakılmış bir bebek buldular. Karakola götürülen bebeğe Uğur Mumcu'nun katillerinin yakalanması için başlatılan operasyondan esinlenilerek "Umut" adı verildi.

SOĞUKTA HASTALANDI
ANCAK hasta olduğu belirlenen ve sürekli öksüren minik bebek, hemen Özel Dr. Mehmet Şerif Polikliniği'ne götürüldü. Burada muayene edilen bebek tedavi edilmek üzere hastaneye yatırıldı. Bebeğin vicdansız annesi tarafından sokağa gece ayazda bırakıldığı için hastalandığı öğrenildi.

OPERASYON BAŞLADI
FATİH ve Küçükçekmece polisi, yavrusunu gözünü kırpmadan öldürüp çöpe atan katil anne ile, 3 ay bakıp emzirdiği minicik kız çocuğunu acımadan sokağa terkeden vicdansız kadının bulunması için büyük bir operasyon başlattı.

ÖZER KILIÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır