kapat

18.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İlkleri gerçekleştirdik
Başkan Aydın: "Kendi müdürünün kaçak katını yıkan, temizlikte rekabet yaratan ilk belediye biz olduk."

ZEYTİNBURNU Belediye Başkanı Murat Aydın, bir yılın hesabını verirken, söze, "Bizim için en önemlisi ilklere imza atmış olmaktır" diyerek başlıyor. Haftada 2 gün çöp toplanırken bunu 3 güne çıkardıklarını hatırlatan Başkan Aydın, "Ayrıca bu işi iki firmaya vererek hizmette rekabet başlattık" diyor. İmar kaçaklarını kesinlikle göz yummadıklarını söyleyen Aydın, "Gerçekleştirdiğimiz ilklere, kendi müdürümüzün kaçak binasını yıkmamızı gösterebilirim. Eğer bundan sonra da böyle bir durumu tespit edersek yine aynı şekilde hareket ederiz" diye konuşuyor.

SEFERBER OLACAĞIZ
İlçesinin sorunlarını bilerek göreve talip olduğunu vurgulayan Başkan Murat Aydın, "1 yılda tamamını çözmek tabii ki mümkün değildi. Önümüzdeki dönemde bu sorunları birer birer aşmak için seferber olacağız" deyip, gerçekleştirdikleri diğer bazı hizmetleri de şöyle sıralıyor:

BEYAZ FİLE UYGULAMASI
Zeytinburnu'nda kurulan pazarların giriş ve çıkışlarında Beyaz File uygulaması başlattık. Eksik tartı ve bozuk mamülleri anında tespit edip gerekli yaptırımı uyguluyoruz. Halk bu uygulamadan çok memnun oldu. Beyaz File uygulamamız sürekli olacak. Halkın hakkının yenilmesine asla izin vermeyeceğiz.

MANEVİ MERKEZ
Zeytinburnu'nun demografik yapısının zenginliği göz ardı edilmişti. Bu alanda Türk Dünyası'na yönelik bazı ilklere de imza attık. Türk Dünyası Futbol Turnuvası ve Türk devletlerinin Birleşmiş Milletler'e girişlerinin 8'inci yılı kutlamalarını gerçekleştirdik. Bu etkinliklerimiz çok büyük ilgi gördü.

SPONSOR HİZMETİ
Özelleştirme hedefi çerçevesinde belediyemizin pankart ve bez afiş atölyesini kapatarak reklam karşılığı pankart ve bez afiş çalışması yöntemini seçtik. Bu uygulamayla önemli oranda tasarruf sağladık. Bu uygulamayı sürdüreceğiz. Çünkü hem bizim için hem de özel firmalar için yararlı bir yöntem oldu.

ZEYPORT'A DESTEK
Deri sektörünün temsilcileriyle krizin alışabilmesi için görüşmeler ve toplantılar düzenledik. Ayrıca ortağı olduğumuz Zeyport'un daha verimli çalışmasını sağlamaya yönelik olarak çalışmalar yaptık.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır