kapat

18.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Emrah resmen baba
Dokuz yıldır süren Emrah'ın babalık davasında mahkeme ikinci kez Emrah'ın 9 yaşındaki Tayfun Engin'in babası olduğu sonucuna vardı

ÜNLÜ şarkıcı Emrah hakkında açılan "babalık davası" 2. kez aleyhine sonuçlandı. Mahkeme, DNA testi sonucunda Bursalı Ebru Çolak'ın oğlu Tayfun Engin'in Emrah'tan olduğuna karar verdi. İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına, davacı Ebru Çolak ile çocuğu Tayfun Engin Çolak katılırken Emrah İpek gelmedi. 9 yıldır süren davanın dünkü duruşmasında Emrah'ın avukatı, müvekkilinin yüzde 99.99 oranında baba olduğunu gösteren Adli Tıp Kurumu raporuna itiraz etti. Çolak'ın avukatları ise rapora göre karar verilmesini istediler.

TAYFUN SEVİNDİ
Hakim, 9 yaşındaki Tayfun Engin'in Emrah'ın oğlu olduğuna ve Emrah'ın nüfusuna geçirmesine, velayetinin anne Ebru Çolak'a bırakılmasına, Yargıtay yolu açık olmak üzere karar verdi. Ebru Çolak'ın 500 milyon liralık nafaka talebine daha sonra karar verilecek. Emrah'ın avukatı, "Temyize gideceğiz" dedi. Mahkeme kararı Tayfun'u sevince boğdu. Müjdeyi dedesi Mustafa Çolak'tan alan Tayfun, "Hakim amcalar doğru karar verdi. Emrah benim babam. Onu çok seviyorum. Yanıma gelsin istiyorum" dedi.

YURT DIŞINA GİTTİ
Babalık davasının karara bağlandığı son duruşmadan 2 gün önce Emrah sessiz sedasız yurt dışına gitti. Yurt dışında klip çektiği söylenen Emrah, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada küçük Tayfun ile ilgili olarak "Ona tabii ki bakacağım. Ancak bir baba gibi sarılıp kucaklamamı kimse benden beklemesin" demişti.

Neslihan SÖZEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır