kapat

13.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Alkışlar Denizli'ye
Kendisine karşı olan dernek üyeleriyle 5.5 saat süren bir toplantı yapan Mustafa Denizli, yağmur gibi gelen sorulara çok net yanıtlar verdi ve toplantıyı alkışlar arasında terketti.

F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kendisine en çok karşı çıkan grup olan Sarı-Lacivert Derneği üyeleriyle bir araya geldi. 5.5 saat boyunca soruları yanıtlayan Mustafa Denizli, toplantıyı alkışlar arasında terketti.

İşime karıştırmam
Geçmişte F.Bahçe'ye yönelik sözlerinin şartlardan kaynaklandığını söyleyen Denizli, "Küçükken Beşiktaşlı'ydım. G.Saray'la iş yaptım. Şimdi de F.Bahçe için çalışacağım" ifadesini kullandı. Tecrübeli hoca ardından hedeflerini anlattı.

Başarıya inançla ulaşacaklarını söyleyen tecrübeli hoca, duş suyu sıcaklığından masörlerin çalışma saatlerine herşeyi kontrol altında tutacağını belirtirken, "İşime kimse karışamaz. Takımı maçtan maça göreceksiniz. Başarı bekliyorsanız, bazı şeylere katlanacaksınız" dedi.

4 yabancı alınacak
Eleştirilere açık olduğunu söyleyen Denizli, "Ama kimse bana dokunmasın. Nasıl bir takım olacağımız önümüzdeki günlerde belli olacak. 4 yabancı alacağız. 5. bekleyecek. F.Bahçe'ye bambaşka bir düzen gelecek" diye konuştu. Denizli'nin, 4 yabancı alınacağını söyledikten sonra Moshoeu'ya övgü yağdırması dikkat çekti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır