kapat

13.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kuzu Etli Enginar
MALZEMESİ (4 Kişilik):
* 400 gram kuşbaşı kuzu eti
* 16 adet küçük taze enginar
* 2 adet kuru soğan
* 3 diş sarmısak
* 2 çorba kaşığı zeytinyağı
* Tuz, karabiber
* 1 su bardağı zeytinyağı
* Tuz, karabiber
* 1 su bardağı su
* 1 çorba kaşığı limon suyu

HAZIRLANIŞI:
ENGİNARLARI soyun ve limonlu suda bekletin. Soğanı ve sarmısağı ince doğrayın, kuşbaşı kuzu eti ile birlikte zeytinyağında soteleyin. Suyu ilave edip pişmeye bırakın. Yumuşayan etlere ayıklanmış taze enginarları ekleyin. Tuzu ve karabiberi de ilave edip, pişirin.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır