kapat

13.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bu hafta Merkürün yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçecek olması yakın çevrenizle olan iletişiminize büyük hız kazandıracaktır. Kısa yolculuklar ,eğitim konuları ve akrabalarınızla olan ilişkileriniz yoğunlaşırken zaman zaman çıkabilecek anlaşmazlıklara karşı hazırlıklı olmanızda yarar var. Birçok gezegenin Boğada olması size bu devrede finansal konularda girişim yapma isteği getirebilir. Zaman zaman sabırsızlık eğilimi gösterseniz de ,topraktaki yoğunlaşma temkinli davranma isteğinizi güçlendirecektir
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki gezegenler sizde bir enerji yoğunlaşması yaratabilir ve kendinizi pek çok konuda cesaretli hissedebilirsiniz. Fiziksel görüntünüz üzerinde durabileceğiniz bu devrede değişimler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Marsın yanısıra bu hafta Merkürün de ikizler burcuna geçmesiyle birlikte enerjinizi finansal konulara yönlendirebilir ve parayla ilgili akılcı yatırımlar yapabilirsiniz.. Kova burcundaki Uranüs ve Neptünün burcunuzdaki gezegenlerle oluşturduğu zorlu açılar zaman zaman belirsizlik ve karmaşa yaratacak etkiler verebilir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bu hafta girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilir fakat bunları uygulamaya koymakta güçlük çekebilirsiniz. Planlama yeteneğinizin üst boyutta olabileceği bu devrede enerjinizi yardımlaşmayla ilgili konulara yönlendirebileceğiniz görülüyor .Burcunuzdaki Marsın yanına yöneticiniz Merkürün de katılmasıyla birlikte iletişimin fazlasıyla yoğunlaşabileceği bir devreye girebilirsiniz. Aklınızın gücünden çok iyi faydalanabileceğiniz bu devrede kişisel girişimlerinizin de hız kazanacağı gözleniyor. Cesur ve iletişimci yapınız size aşk konusunda fırsatlar getirebilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) İdeallerinizi gerçekleştirmek için güçlü motivasyonlara sahip olabileceğiniz bu hafta arkadaşlarınızn yardımını ve desteğini bir çok konuda alabilirsinizikizler burcunda ilerleyen Marsın etkisiyle bilinçaltınızda huzursuzluklar hissedebileceğiniz görülüyor.. Bu güçlü enerji Merkürün de ikizler burcuna geçmesiyle desteklenebilir ve uykusuzluk vs gibi rahatsızlıklara neden olabilir. Bu durumda enerjinizi spor ve meditasyonla dengelemeniz ve harekete geçemediğiniz konularda planlama aşamasında kalmanız daha uygun olacaktır.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) İşinize karşı güçlü sorumluluklar duyabileceğiniz ve zaman zaman oldukça hırslı davranabileceğiniz bir devredesiniz. Otoriteler, çalışma arkadaşlarınız ve ortaklarınızla zaman zaman gerilimler yaşayabileceğiniz görülürken bu durumun ev yaşantınızı olumsuz etkilememesi için ılımlı davranmalısınız. ikizlerde ilerlemeye devam eden Mars enerjnizi arkadaş çevrenizde gerçekleştirebileceğiniz aktivitelere ve grup çalışmalarına yönlendirebileceğinizi açıklıyor. ideallerinizi gerçekleştirme konusnda güçlü itilimler duyabilir ve Merkürün bu hafta ikizlere geçmesiyle birlikte fikirlerinizi uygulamada hızlanma yaşayabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bu hafta yabancı ülkeler ve kültürlerle ilişkilerinizde yoğunlaşma gözlerken , yeniyi keşfetmek için büyük bir arzu duyabilirsiniz. Ticari ve finansal konularda girişimler yapmak için uygun bir devredesiniz. Aynı şey duygusal ilişkileriniz için de söylenebilir. ikizler burcunda ilerleyen Mars enerjinizi kariyerinize ve toplum yaşamınıza kanalize edebileceğinize işaret ediyor. Bu hafta Merkürün de ikizler burcununa geçmesiyle birlikte iş yaşamınızda iletişiminiz yoğunlaşacak ve anlaşma temaları ön plana çıkacaktır. Yazılı iletişimde, ticaret ve seyahatte ön yargısız davranabilirseniz bu zamanı olumlu anlamda değerlendirebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bu hafta girişim yapacaksanız bunu sevdiğiniz bir insanla birlikte gerçekleştirmeyi tercih edebilirsiniz Boğa burcunda bulunan gezegenler paylaştığınız değerleriniz konusunda girişim yapmaya motive edecektir.Duygusal ve cinsel yoğunluğunuz sizi eşiniz ve sevdiğinizle daha yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir. ikizler burcunda ilerleyen Mars enerjinizi ticari ve eğitimle ilgili konulara yönlendirebileceğinize işaret ediyor. Merkürün bu hafta ikizler burcuna geçmesiyle birlikte yolculuk fırsatlarında artış gözleyebilir ve yeni kültürler ve yabancı kimselerle iletişiminizin arttığını farkedebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bu hafta anlaşmalarınız ,para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda güçlü olduğu kadar gerilimli etkiler de hissedebileceğiniz gözleniyor. Cesur ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratacaktır. ikizler burcunda ilerleyen Mars enerjinizi paylaştığınız değerler ve hisseli kaynaklarınız üzerine yoğunlaştırabileceğinizi belirtiyor. Bu hafta Merkürün de ikizler burcuna geçmesiyle birlikte vergi ,sigorta ve miras konularıyla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı yoğun olarak hissedeceğiniz bu devrede enerjinizi cinsel olarak da boşaltmak sizin için önemli olacaktır.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bu hafta çalışma koşullarınızda yenilenme ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde artış olduğunu farkedebilirsiniz.. Kendinizin ve çevrenizdekilerin sağlığı bu devrede sizin için çok önemli olabilir . Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı korumaya yönelik önlemler almak isteyebileceğiniz bir devredesiniz. Karşıt burcunuz ikizlerde ilerleyen Mars enerjinizi ikili ilişkilerinize ve ortak çalışmalara yönlendirebileceğinizi belirtiyor. Yalnız hareket etmek etmek istemeyeceğiniz bu devrede eşininizin veya ortağınızın desteğine ihtiyaç duyabilir fakat karşılıklı gerilim yaşayabilirsiniz. Bu hafta Merkürün de ikizlere geçmesiyle yeni anlaşmalar gündeme gelebilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bu hafta Boğada bulunan gezegenler aşk ,sosyal yaşamınız ve spekülatif konularda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz fırsatları getiriyor.. ikizler burcunda ilerleyen Mars enerjinizi günlük çalışmalarınıza yönlendirebileceğinize belirtiyor. Merkürün bu hafta ikizler burcuna geçmesiyle beraber çalışma koşullarınızda hızlanma ve arkadaşlarınızla iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Fakat bu arada fiziksel sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekiyor. çünkü Mars ve Merkür iyi kanalize edilmemiş fiziksel ve mental enerjilerinizin vucudunuz üzerinde negatif etkileri olabileceğini öngörüyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Boğa burcundaki yoğunluk sizin ev ve aile yaşamınızı derinden etkilerken zaman zaman kaos yaratacak etkilerle karşılaşmanız mümkün. Alım satım konularınının ön planda olabileceği bu devrede kişisel fikirlerinizin aile fertleriyle çatışması mümkün.Oldukça inatçı davranabileceğiniz gözlenirken sabitliğin ve inatçılığın her iki tarafa da zarar verebileceğini düşünmelisiniz.. ikizlerde ilerleyen Mars ve bu hafta ikizler burcuna geçecek olan Merkür ve enerjinizi yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konulara kanalize etmenizi kolaylaştıracaktır. Bu devrede sevgi konusnda girişim yapmak için kendinizi cesaretli hissedebilir fakat yine de sevdiğinizle çatışmalar yaşayabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bu hafta Boğada bulunan gezegenler eğitim ve yolculuk fırsatlarının çıkabileceğini vurgularken akrabalarınız ve yakın dostlarınızdan destek görebileceğinize işaret ediyor. Anlaşmalar ve seyahatler bu devrede yoğunluk kazanabilir. ikizler Burcunda ilerleyen Mars enerjinizi evinizle ilgili konulara yönlendirebileceğinizi vurguluyor. Aile fertlerinizle ilişkilerinizde zaman zaman gerilimler yaşasanız da onların desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu hafta Merkürün de ikizler burcuna geçmesiyle evdeki harcamalarınız artabilir ve masraflarınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Bu devrede ev içi kazalarına karşı dikkatli olmanızda fayda var..


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır