kapat

13.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aklımız finalde
Sahada kazanacak bir şey yapmadıklarını belirten Terim, "İkinci yarıda biraz hareketlendik o kadar. Galatasaray da kaybeder. Bunlar gayet normal. Altay maçını geride bıraktık" dedi

Galibiyeti haketmedik
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, İzmir'de aldıkları süpriz yenilgiyi, futbolcuların Arsenal maçına yoğunlaşmalarına bağladı. Sahada galibiyeti hakedecek hiçbir şey yapmadıklarını söyleyen Terim, "Bunda kafaların UEFA'da oluşunun etkisi büyük. Sıcak faktörünü de gözardı etmemek lazım. Yani yenilginin birçok nedeni olabilir. İnsanların şunu kabul etmesi gerekiyor. Oynadığımız oyun futboldur ve G.Saray da maç kaybedebilir. Bu gayet normal" dedi.

Ligin altı da, üstü de karıştı
Bu yenilgiyle ligin zirvesinde ve dibindeki mücadelenin renklendiğini ifade eden Terim, "Şimdi, F.Bahçe-Beşiktaş maçının sonucuna göre işimiz son haftaya kaldı. Ama biz şu andan itibaren Altay maçını unuttuk. Gözümüz, UEFA Kupası'ndaki Arsenal maçında. Her açıdan buna hazırlanmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

Fatih şansını kullanamadı
Terim, Okan, Suat, Emre, K.Hakan, Hagi, Sergen ve Popescu'nun yokluğunda Fatih'i sağda, Capone ve Bülent'i ise göbekte oynattı. Ama Fatih, Arsenal maçı öncesi yakaladığı bu fırsatı da kullanamadı. Yaş ortalaması oldukça düşük olan G.Saray PAF Takımı oyuncularının çoğu, Türkiye Gençler Şampiyonası'na gittikleri için Terim, kadroya takviye yapamadı. Cimbom, bu yüzden sahaya 15 futbolcuyla çıkmak zorunda kaldı.

Sakatlar iyiye gidiyor
G.Saray'da, Altay karşısında oynayamayan sakat futbolcuların hızla iyileştikleri bildirildi. Teknik direktör Terim, önceki gün ayak bileğini kesen Popescu'nun Arsenal maçında oynayacağını söylerken, "Hagi'nin durumu belirsiz. Diğerleri oynamaya yakın. Arsenal önüne mümkün olan en iyi kadroyla çıkacağız" dedi.

GÖKMEN ÖZDEMİR - İzmir


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır