kapat

13.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yönetim yalnız bıraktı
Şampiyonluk turunun beklendiği Altay karşılaşmasına G.Saray Başkanı Faruk Süren ile İkinci Başkan Mehmet Cansun'un gelmemesi dikkat çekti

Pazarlıklar lig sonu
G.Saray'ın şampiyonluk maçı olarak gösterilen karşılaşmaya yönetim de taraftarlar gibi fazla ilgi göstermedi. Sarı-kırmızılıların başkanı Faruk Süren ile İkinci Başkanı Mehmet Cansun bu önemli sınava gelmedi. Asbaşkan Ali Dürüst, "Sözleşmesi biten futbolcularla Arsenal maçından sonra değil, İstanbulspor karşılaşmasının ardından masaya oturacağız" açıklamasını yaptı.

Altay'dan jest
Altay, sahaya "Cimbom UEFA'da şampiyon" pankartıyla çıkınca sarı-kırmızı tribünlerden de büyük alkış aldı. G.Saray'ın bir puan alması halinde bile şampiyon olacağı maça taraftarlar beklenen ilgiyi göstermedi. 55 bin kişilik İzmir Atatürk Stadı'nın tribünlerinde çok büyük boşluklar göze çarptı. Maçı G.Saraylı sanatçı Mahsun Kırmızıgül de izledi.

Zam yok, bağış var
İngiliz basını, final biletlerinin yüksek fiyatla satıldığı iddialarına karşılık G.Saray Genel Sekreteri Sinan Kalpakçıoğlu'nun, "Kulüp sadece bağış kabul ediyor. Bunun fiyatlarla ilgisi yok" yanıtını verdiğini belirtti. Independent Gazetesi, Newcastle Menajeri Bobby Robson'un G.saray'ın 1 milyon sterlinlik teklifini reddettiğini iddia etti. Gazete kulüp başkanı Shepherd'in, "Vaktinizi boşa harcamayın" ifadesine de yer verdi.

YAŞAR YALÇIN - İzmir


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır