kapat

13.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Öğrenciye usturalı saldırı
Ümraniye Genç Osman İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi B. K'nin önü okul çıkışında kimliği belirsiz kişilerce kesildi. Neye uğradığını şaşıran 14 yaşındaki öğrenci kendisine saldıranlarla kavga etmeye başladı. Saldırganlar direnen B.K'nin bileklerini usturayla kestikten sonra kayıplara karıştılar. Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılan B.K'nin durumu iyiye gidiyor.

Yalçın BEL

Çocuklar zirveden mutlu geldi
McDonald's, Disney ve UNESCO işbirliği ile ABD'nin Orlando kentinde gerçekleştirilen Uluslararası Çocuk Zirvesi'nde ülkemizi temsil eden Ekrem Tekdal, Yağmur Miçoğulları, Baran Şaşoğlu, Hande Aslan, Utku Sözeri, Tuna Gökalp, Filiz Bilgin ve Öykü Cevizci dün İstanbul'a döndü. Çocuklar Türkiye'de bugünün büyüklerinin yarının büyüklerine gerekli önemi vermediğini ifade ettiler.

Cevdet ÖZDEMİR

"Turbo Baran" fren yapmamış
BAĞDAT Caddesi'nde Selin Uras ve Erdem Celasun adlı iki gencin ölümüyle sonuçlanan kazanın keşif raporu belli oldu. Raporda, Baran Balcıoğlu'nun kullandığı otomobillin kazadan önce fren yapmadığı belirtildi. Bilirkişi M.Şükrü Turgut'un hazırladığı raporda, "Olay saatinden yaklaşık 108 saat sonra yapılan keşif ve inceleme sonucunda kaza yerinde Bağdat Caddesi üzerinde belirgin bir fren izi tespit edilememiştir" denildi. Selin Uras'ın babası Boray Uras kaza yerinde fren izi olup olmadığının tespit edilmesini istemişti.

Saniye ERGÖNÜL

Flüt sihirbazı sahnede
AtmIŞLI yıllardan kalma efsanevi grup Jethro Tull, bu akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda bir konser verecek. Topluluk, senfonik rock müziğinin belli başlı temsilcilerinden. Özellikle 'çılgın' solistleri Ian Anderson'un flütüyle kendine özgü bir tarz edinen grup, son albümleri 'J-tull.com'un tanıtım turnesi kapsamında ziyaret edeceği İstanbul'u büyüleyecek gibi gözüküyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır