kapat

13.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Koltuk aşkı
Keşke sonsuza kadar Başkanlık yapabilseydim. En çok Oval Ofis'te çalışmayı özleyeceğim. Air Force One uçağı ve bandolu törenler güzeldi

Gelecek yıl başında resmen Başkanlık görevini bırakacak olan Amerika Başkanı Bill Clinton, Ulusal Halk Radyosu tarafından yayınlanan bir radyo programında itiraflarda bulundu. Monica Lewinsky ile adının karıştığı seks skandalına rağmen, Beyaz Saray'daki yıllarının eşi Hillary ile evliliklerine çok iyi geldiğini söyledi. Karısı ve kendisinin, birlikte çok iyi vakit geçirdiklerini, kitap okuyup, film seyrettiklerini ya da birlikte yüzdüklerini söyleyen Clinton "Şimdi o senatörlük yarışında ve birbirimizi göremiyoruz" diye konuştu.

OVAL OFİSE TAKTI
Clinton, Beyaz Saray stajiyeri Monica Lewinsky ile birlikte olduğu Oval Ofis için ise, "Dışarısı yağmurlu olsa bile, Oval Ofis hep aydınlıktır. En çok burada çalışmayı özleyeceğim" diye konuştu. Başkan olmanın keyifli olduğuna da değinen Clinton "Keşke imkanım olsaydı da sonsuza kadar Başkan kalabilseydim" ifadesini kullandı. "Camp David'i özleyeceğim. Donanma Bandosu'nu ve Air Force One uçağını da özleyeceğim" itiraflarında da bulunan Başkan "Beyaz Saray, yaşamak için mükemmel bir yer" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır