kapat

29.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sergen son düzlükte
Cimbom'da bugüne kadar bekleneni veremeyen, özel hayatı nedeniyle de eleştirilen Sergen, G.Saray'da kalabilmek için Terim'in gözüne girmek zorunda

Sezon ortasında F.Bahçe'den kovulduktan sonra G.Saray'ın Jet-Pa'dan kiraladığı Sergen, kendi kaderini kendisi belirleyecek. Teknik direktör Fatih Terim'in yıldız oyuncunun transferi sırasında yaptığı "İyi oynarsa G.Saray'da kalır" açıklaması Sergen'in başında Demokles'in kılıcı gibi sallanıyor. Çünkü genç yıldız bugüne kadar G.Saray'a beklenen katkıyı yapamadı. Bu yetmiyormuş gibi, gece hayatı ile ilgili de camiadan ağır eleştiriler aldı.

Van önünde ilk 11 şansı
Bugünkü Van maçında sakat ve cezalıların çokluğu nedeniyle ilk 11'de forma giymesi beklenen Sergen, geçen hafta sakat olduğu gerekçesiyle kadroya alınmamıştı. Oysa yıldız oyuncunun ertesi gün Milli Takım'la antrenmana çıkması, Terim'in Denizli maçında Sergen'i cezalandırdığı biçiminde yorumlandı.

G.Saray'daki sicili pek temiz olmayan Sergen'in önünde kendini göstermek için, 4 lig maçı var. Çünkü kupa finalinde sarı kart cezalısı... Kısacası at yarışlarına çok meraklı olan genç oyuncu son düzlükte. Burada yapacağı atakla G.Saray'da kalabilir.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır