kapat

29.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün Kova burcunda birleşen Uranüs ve Ay, sizde arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. ilişkileriniz konusunda yenilikçi ve idealist tutumlar içine girmeniz mümkün.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Kova'da birleşen Uranüs ve Ay'ın burcunuzdaki Satürn'le gerçekleştirdiği zorlu açılar bugün, sizde ksıtlanma duygusu yaratabilir. Mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kova'da birleşen Uranüs ve Ay bugün, yüksek öğrenim gören ve uzun yolculuklar düşünenlere ani ve güzel fırsatlar getirebilir. Aşk konusnda şanslı rastlantılar yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Sezgilerinizde ani artışla, nedensiz huzursuzluk duyguları yaşayabilirsiniz. Yöneticiniz Ay'ın Uranüs'le birleşiyor olması paylaşım konusunda ani ve duygusal kararlar almanıza neden olabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün karşıt burcunuzda birleşen Uranüs ve Ay'ın etkilerini ikili ilişkiler üzerinde hissedebilirsiniz. Birbirinizin isteklerini anlayabilir fakat ters düşerek çatışmalar yaşayabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün Boğa'da Satürn'le sert açı yapan Uranüs ve Ay, sizi sağlığınız ve günlük işleriniz konusunda zorlayabilir. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kova'da birleşen Uranüs ve Ay, aşkta mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler vaat ediyor. Değişken duygularınızdan ilişkileriniz pozitif etkilenebilir. Sosyal hayatta renkli bir gün.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Boğa'daki Satürn'le, Kova'daki Uranüs ve Ay'ın gerçekleştirdiği sert açılar ikili ilişkileriniz ve aile yaşamınızda gerilim yaratabilir. Maddi konularda belirsizlik yaşabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün yakın çevrenizde oldukça ilginç koşullarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenim ve iletişim konularında beklenmedik değişimler gerçekleşebilir ve bunlar sizin lehinize işleyebilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Maddi konulara geleneksel olmayan yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gün. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzda birleşen Uranüs ve Ay'ın belirsizlik ve çekicilik veren etkilerini yaşamınızın her alanında hissedeceksiniz. Alışılmadık kararlar alabilir, beklenmedik davranışlarla sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün Ay'ın ve Uranüs'ün birleşmesi bilinçaltınızda dalgalanmalar yaratabilir. Burcunuzu olumlu etkileyen Venüs aşık olma ve sevme isteğinizi arttırıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır