kapat

29.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Denizli Fener'de
Önceki gün yıllık 1.5 milyon dolarlık teklifi az bulan Mustafa Denizli, dün 2 sene için 3.5 milyon dolar+primler teklifine "Evet" dedi. Denizli, futbolun tek patronu olacak.

Şampiyonluk 215 milyar
Ve F.Bahçe, Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile her konuda anlaşmaya vardı. Önceki gün yıllık 1.5 milyon doları az bulan Denizli, daha sonra 2 sene için 3.5 milyon dolar+prim teklifine "Evet" dedi. Denizli'nin lig şampiyonluğu priminin 350 bin dolar (215 milyar lira) olduğu öğrenildi. Bu durumda, F.Bahçe, ligde, kupada ve Avrupa'da iyi derecelere ulaşırsa Denizli'nin 2 yıllık ücretinin 5 milyon doları bulabileceği öğrenildi.

Tam yetkiyle geliyor
Denizli, sarı-lacivertli kulüpte tam yetkiyle göreve gelecek. Alınacak ve satılacak yerli ve yabancı futbolcuları da Mustafa Denizli belirleyecek. Oğuz Çetin ile birlikte çalışacak olan deneyimli teknik adam, görev süresi boyunca sadece F.Bahçe'nin A Takımı ile ilgilenmekle kalmayacak. Sarı-lacivertlilerin altyapısında koordinasyon görevini de üstlenecek olan Denizli, futbol şubesinin tek patronu olarak görev yapacak.

Top federasyonda
Mustafa Denizli'nin 10 Haziran-2 Temmuz arasında düzenlenecek Euro-2000'de Milli Takım'ın başında olmayı istediği öğrenildi. Denizli, Futbol Federasyonu ile geçtiğimiz haftalarda yeniden anlaşma imzalamış bulunuyor. Federasyonun 3 Mayıs'taki toplantısından Denizli'ye Euro-2000 sonrası için izin çıkmazsa, 500 bin dolarlık tazminatının ödenmesi gündeme gelecek.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır