kapat

29.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Almanya'ya dönmem
Beşiktaş'ın sözleşme yenilemeyeceği Briegel, "Türkiye'den ayrılmayı düşünmüyorum" dedi. Alman hocanın Antalya'ya gitmesi gündemde

Gurur meselesi yaptı
Beşiktaş yönetiminin, seneye çalışmayacağını açıkladığı teknik direktör Briegel, Almanya'ya geri dönmüyor. Türkiye'de her takımı çalıştırabileceğini ifade eden Alman hoca, "Beşiktaş beni yüzüstü bıraktı. Türkiye'ye çok alıştım. 'Başarılı olamadı, döndü' dedirtmem" diye konuştu. Briegel'in özellikle Abramczik'te aradığını bulamayan Antalyaspor'dan teklif beklediği bildirildi.

Akcan'a destek çıktı
Alman hoca maçtan sonra, "Şampiyonluk şansımız sürüyor. G.Saray, Van'da puan kaybedebilir. Ahmet Akcan aleyhine bağıranlara gösterilen tepki, bu kadronun ne kadar başarılı olduğunun en güzel kanıtıdır" derken, Akcan da, "Beşiktaş'a zarar gelmesin diye susuyorum" ifadesini kullandı..

Lorant da gündemde
Beşiktaş yönetimi teknik direktör arayışlarına devam ederken, listesine Almanya'nın 1860 Münih takımını çalıştıran Lorant'ı da aldı. Bu arada Kartal'da teknik direktörlük yerine, İngiltere'de olduğu gibi menajerlik sistemi gündemde. Öte yandan futbol komitesi maç sonrası toplanarak durum değerlendirmesi yaptı.

VAHAP HACIOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır