kapat

29.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


İsteyen kazandı

Play-off çeyrek finalinde oynanan oyun derbiye çok yakıştı. Oyunda kalite inişli çıkışlı olmasına rağmen seyircisi, heyecanı va mücadelesiyle dolu dolu bir maç oldu. Kadro olarak F.Bahçe'den daha güçlü görünen ve ligde iki kez yenen G.Saray dünkü maçta bu rahatlığın kurbanı oldu.

F.Bahçe dünkü maçta daha istekli, daha canlı ve daha az hatayla oynadı. Seplitis'i ortaya çekerek hem bloğu yükseltmiş hem bu oyuncudan ortadan hücumda iyi yararlandı.

G.Saray'ın üstün tarafı blokları ve Klimkine gibi bir smaçöre sahip olmasıydı. Stanicki sıkıştığı her anda Klimkine ortaya çıktı. F.Bahçe'nin Serdar ile kullandığı etkili servisler oyunun dönüm noktaları oldu. En olmayacak noktalarda topları sayıya dönüştüren Haludn sahanın yıldızıydı.

G.Saray'ın hücum organizasyonunu bozmak için kullanılan iyi servislerle Klimkine'i filede durdurmayı başaran F.Bahçe, ikinci setten sonra geri alan savunmasnda canlandı.

G.Saray pasörü Stanicki, ortada Hakan'ı iyi aldığı toplarda kullandı. Ancak F.bahçe'nin maçın sonlarına doğru yükselen bloğu G.Saray'ın hücum silahlarını durdurmayı başardı. Klimkine final setinde üst üste hatalar yaptı. Bu da yorgunluğun ürünüydü.

F.Bahçe 4 numara hücumlarında Haldun dışında Ali ve Mehmet'ten yararlanamadı.

Bu galibiyetle seriyi 1-1'e getiren F.Bahçe yarı final için umutlandı. Pazar günü oynanacak olan ikinci karşılaşmanın aynı keyifte olmasını bekliyoruz.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır