kapat

29.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Saldır Kartal

Beşiktaş için bu karşılaşmanın zor olacağını bekleyenler yanıldı. Teknik direktör Briegel ile ilgili sürpriz gelişme takımı fazla etkilemez. Çünkü, hem Briegel hem de futbolcular profesyonelliğin bilincindeler. Maçlar devam ediyor. Şampiyonluk için matematiksel olarak hâlâ şans var. Öyleyse, sonuna kadar saldır Beşiktaş.

Forvette Ertuğrul ve Ahmet Dursun'un yokluğuna rağmen Beşiktaş yeteri kadar pozisyon yakaladı. Gollerini de attı. Belli ki, Galatasaray'ın geçen haftaki beraberliğinden ders alınmış. Matematiksel olarak şansın devam ettiği sürece umudunu kesmeyip, çalışmaya devam edeceksin. Futbol sürprizler oyunu.

Rahim'in çıkışları rakip için tehlikeli. İki pozisyon yarattı birisi gol. Defansta kademelerde de başarılı. Rahim, sezonun en iyi maçını oynadı. Halilagiç, hızlı forvetlere karşı zaman zaman çaresiz kalıyor. Ancak tecrübesi var. Çalımı yedikten sonra durmuyor. Koşup, tekrar pozisyonunu alıyor. Yasin'in varlığıyla rahatlayan Tayfur, Beşiktaş'ın sürpriz golcüsü...

Bursaspor'un yıldızı Okan. Oldukça süratli ve golcü. Ne yapacağını önceden kestirmek zor. Türk futbolunun gelecekteki yıldızlarından birisi olacak. Bursaspor'un savunma oyuncuları fizik olarak güçlü. Ama çabuk hareketlerde ve verkaçlarda çaresiz kalıyorlar. Orta saha oyuncularının çok daha fazla koşması lazım.

Sahanın en iyisi Ayhan
Sahanın en iyisi Ayhan. Rakip kaleye yaptığı çapraz koşularda pozisyonlar buluyor. Son vuruşları başarılı. Bayram'ın forvet adamı olmadığını biliyoruz. Golcü olmadığı da kesin. Kaçırdığı gole kızamıyorum.

Hakemin zaman zaman çaldığı yanlış düdükler maçın güzelliğini etkilemedi. Bol gol, iyi mücadele; işte futbol.

Bu arada şampiyonluğu garantileyen Beşiktaş Ümit Takımı'nı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Beşiktaş'ın geleceği de garanti altında.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır