kapat

29.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Julia yine en güzel
People dergisi, Julia Roberts'ı 'Dünyanın En Güzel İnsanı' seçti.

Amerikan magazin dergisi People'ın her yıl hazırladığı "Dünyanın En Güzel İnsanları" listesinde bu yıl birinciliği ünlü oyuncu Julia Roberts kazandı. Derginin 2000 yılı listesine 24 erkek ve 26 kadın girmeyi başardı. Dünyanın en pahalı kadın oyuncusu olma unvanını da elinde bulunduran Roberts, böylece listeye 5'inci kez girmeyi başardı.

'Dünyanın En Güzel İnsanları' listesine en çok girmeyi başaranlar ise Tom Cruise ve Michelle Pfiffer oldu. İkili, tam 6'şar kez listeye girmeyi başardı. Ancak Pfiffer, Antonio Banderas, Nicole Kidman, Demi Moore ve Brad Pitt gibi isimler bu yıl en güzeller arasına adını yazdıramadı. 2000'in en güzelleri, müzisyenler, oyuncular, sporcular, kraliyet aileleri üyeleri gibi tanınmış isimler arasından seçiliyor.

GERE EN SEKSİ
Bu yılki listenin en genç "En Güzeli", 19 yaşındaki artistik patinajcı Michelle Kwan. En yaşlısı ise Rock müziğin babaannesi 60 yaşındaki Tina Turner oldu. Dünyanın en seksi kadınları arasında ilk sıralarda gösterilen Bo Derek ise ilk kez bu yıl listeye girebildi. Öte yandan yine aynı derginin her yıl düzenlediği "Yaşayan En Seksi Erkek" ödülünü bu yıl Richard Gere kazandı.

DIŞ HABERLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır