kapat

29.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Final Kopenhag'ı ikiye böldü
Otel rezervasyonlarının iptal edildiği Kopenhag'da İngiliz ve Türk taraftarlar, kentin ayrı bölgelerinde kalacak

Dev finalde geri sayım devam ederken, Kopenhag Emniyeti ani bir kararla kenti ikiye böldü. Kopenhag Emniyet'i hem İngiliz hem de Türk turizm şirketlerinin otel rezervasyonlarını iptal etti. Kentin doğu yakasındaki oteller Arsenal taraftarlarına; batı yakasındaki oteller de Galatasaray taraftarlarına ayrıldı. Kopenhag polisi böylelikle aynı otelde iki takımın taraftarlarının birlikte kalmasını engellemeyi ve güvenliği daha sağlıklı organize etmeyi amaçlıyor.

TÜRK TURİZMCİLER KOPENHAG'DA
Gelişmeler üzerine Türkiye'den Kopenhag'a tur düzenleyen turizm şirketleri, yetkililerini Danimarka'ya yollayarak gelişmeleri incelemeye ve oda kapmaya çalışıyorlar. Böylelikle bir adım önde giren İngiliz şirketlerini yenmeyi amaçlıyorlar.

Günübirlik turlarda ise sıkıntı yaşanmıyor. Önceden uçaklarını ayarlayan şirketler bu konuda çok rahatlar. Zaten birçok tur şirketinin günübirlik organizasyonları dolmuş durumda. Ancak bu konuda da önemli bir problem yaşanacak gibi. Çünkü THY'nin ve Onur Air'in final için yapacağı uçuşların kapasitesi ortalama 1200 koltuk kapasiteli. Bu yüzden günübirlik gitmek isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Bu arada bazı firmalar Azerbaycan'dan dahi uçak kiralamaya ve bu yolla uçuş kapasitesini arttırmaya çalışıyor.

Öge DEMİRKAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır