kapat

27.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Meslek yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş toplantılarında ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Yurtdışı bağlantılarınızın sonuçlarını almakta güçlük çekebilirsiniz. İşteki çalışmalarınız size maddi başarıyı bereberinde getirebilir, evinizde işiniz yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Yeni konular sizi ani bir yolculuk fikrine motive edebilir. Yabancı ortamlarda bulunmaktan ve ilginç kimselerle tanışmaktan zevk alacaksınız. Bugün aşkta ani ve hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Ruhsal açıdan kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Sorunları sorunları biriktirmeniz kendinizi rahatsız hissetmenize neden olabilir. Mesleki konularda daha esnek davranmaya çalışmalısınız.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kova'daki Ay'ın Uranüs'le birleşmesi, iş ortaklarınızla ve eşinizle çatışmalar yaşayabileceğinize işaret ediyor. Taraflar tepkisel davranabileceğinden birbirinizin sözlerinden etkilenebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Günlük çalışmalarınızdaki huzursuz yaklaşımlarınızın işlerinizi olumsuz etkileyebilir. Maddi konularda ayakları yere basan ve sağlam yaklaşımlarınız iyi yatırımlar yapmanıza yardımcı oluyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) İlişkilerinizde aceleci hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, sevdiklerinizle ilişkilerinizi rahatlatabilir. Aşkta beklenmedik gelişmeler olabilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Ay'ın Uranüsle birleşiyor olması, yakın çevrenizde duygusal problemler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Baskı altında tutuğunuz duygular ani şekilde ortaya çıkarak sizi ve ailenizi şaşırtabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yakın çevrenizde ilginç rastlantılarla karşılaşabilirsiniz. Kültürel geziler, eğitim programları ve tatil planları yapmak için uygun bir zaman. Bu konularda düzenlemeler yapabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bugün maddi konularda etki altında kalarak karar vermek yanılgılara neden olabileceğinden dikkatli davranmalısınız. Kendinizi duygusal bakımdan gergin hissedip, katı davranışlar gösterebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzdaki Ay'ın Uranüs'le birleşiyor olması huzursuz bir yapı sergilemenize neden oluyor. Duygularınızın etkisinde kalarak fevri davranışlar gösterebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Uranüs'le birleşen Ay, iç dünyanızda karmaşa yaratabilir. Sevdiklerinizle aranızın gerginleşebileceği ve onlarla ilgili yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır