kapat

19.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Biz kazanırız
Yükselme Grubu'nda lider Dardanel'le 3. sıradaki Kombassan kozlarını bugün paylaşıyor. Fuat Yaman ile Rıdvan Dilmen, dev randevu öncesi iddialı konuştu

İkinci Lig Yükselme Grubu'nda bugün lider Dardanel, yakın takipçisi Kombassan'ı konuk ediyor.

Karşılaşma, daha önce F.Bahçe ve Beşiktaş gibi devlerin başında görev yapmış iki teknik adamı karşı karşıya getirmesi açısından da büyük önem taşıyor.

Geçen sezonun sonunda Toshack gittikten sonra geçici bir süre Beşiktaş'ı yöneten Fuat Yaman, galibiyetten başka birşey düşünmediklerini belirterek, "Konyaspor'u devirerek, hem bayramı, hem liderliği, hem de Çanakkale'nin kurtuluş yıldönümünü neşeyle kutlayacağız. İlk yarıyı lider tamamlarsak büyük avantaj yakalarız " dedi.

'Korkumuz yok'
Sezona F.Bahçe'nin teknik patronu olarak başlayan, ancak sarı-lacivertli takımın MTK'ya elenmesinin ardından istifa edip, Kombassan'ın başına geçen Rıdvan Dilmen ise, "Bizim tek düşüncemiz Birinci Lig'e çıkmak. Bu yolda hiç bir rakipten çekinmiyoruz. Dardanel güçlü bir takım. Ama bizde hedefimize ulaşmak için galip gelmek istiyoruz. Maçın her şeyden önce centilmence geçmesini ve iyi oynayan tarafın kazanmasını istiyorum" yorumunda bulundu.

FEHMİ ÖZGÜLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır