kapat

19.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aslan'daki Ay'ın etkisiyle ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün..
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün iş konularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Aslan'daki Ay'ın ve Kova'daki Neptün'ün sert açısı çevrenizle ilişkilerinizde gerilim yaratırken sizi strese sokabilir. Karamsar bir tutum içine girebilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Kova'ya geçen Venüs, evlilik ve ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği vermeye başlıyor. Sağlığınız ve işlerinizin yolunda gitmesi için önce moralinizi yüksek tutun.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bu gün planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Aslan burcunda bulunan Ay hisseli paralarla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor.Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün sizin için yepyeni konular sözkonusu. Burcunuzdaki Ay, her konuda sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor. Karşıt burcunuz Kova'ya geçen Venüs, işbirliklerine gereken önemi vermeniz gerektiğini belirtiyor. Partnerinizle aradığınız uyumu yakalayabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gün. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşamanız mümkün. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Kişiliğinizde ve görüntünüzde zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunu kolayca halledebilecek güçtesiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gün. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Kova'ya geçen Venüs, aşktaki şansınız ve çekiciliğinizin oldukça güçlü olabileceğini belirtiyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Aslan'daki Ay'dan olumlu açılarla ve güzel fırsatlarla destekleniyorsunuz. Ayrıca sosyal yaşantınızla dikkat çekiyor ve itibar kazanıyorsunuz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün, risk alabilecek cesarete sahip olabilir ve şansınızı denemek isteyebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kendinizi duygusal bakımdan çok hassas hissedebileceğiniz bir gün. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Bugün gizemli konularla ilgilenmeniz mümkün.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Karşıt burcunuz Aslan'da bulunan Ay'ın durumu endişeli ve kararsız bir ruh yapısına sahip olabileceğinizi belirtirken meslek yaşantınızı ve evinizdeki huzuru negatif etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise oldukça başarılısınız ve yakınlarınızdan destek görüyorsunuz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gün. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yenilikçi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Sağlığınıza ve formunuza gereken özeni göstemelisiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır