kapat

19.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sabancı'nın çılgın Miami macerası
Avrupa'daki iş gezilerinden bunalan Sabancı çifti, soluğu Miami'de aldı. Sabancılar dünyanın en lüks gemisiyle tropik adalara seyahate çıktı

Sakıp Sabancı yoğun iş gezilerinden fırsat bulup tatile çıktı. Önce Almanya ve İngiltere'de Dupont ile ortak tesislerini gezen Sakıp Ağa, daha sonra da Paris'teki Louvre Müzesi'nde Altın Harfler Sergisi'nin açılışını yaptı. Sabancı'ya Cumhurbaşkanı Demirel ve Fransa Cumhurbaşkanı Chirac kutlama mesajı gönderdi. Fransa'nın en önemli üç şirketi Carrefour, Danone ve BNP Bank yönetim kurulu başkanları Sabancı için bir araya geldi ve dört ortak kadehlerini başarıya kaldırdı.

MİAMİ'YE HOŞGELDİNİZ
Avrupa'daki programından sonra Sabancı bu sefer eşi Türkan Sabancı'yla birlikte soluğu Miami'de aldı. Miami'nin canlı sahillerinde gezmeye çıkan Sabancı'yı bayram için gelen birçok Türk tanıyıp bayramını kutlamak için yarıştı.

Sabancı Miami Marina'da sokak orkestralarının çaldığı dans parçaları ile neşelendi ve gençlerle birlikte gönlünce dans etti. Kübalı bir bayan da Sabancı'yı dansa davet edip en hızlı danslardan lambadaya, sambaya kadar her türlü dansı Sakıp Ağa'ya gösterdi. Sakıp Ağa'yı sokakta dans ederken gören Türk turistler onu videoya alıp fotoğrafını çektiler, sonra da tebrik ettiler.

Sabancı daha sonra eşi Türkan Sabancı ve birkaç işadamı ve eşleriyle birlikte, dünyanın en lüks gemisi olan Voyager of The Seas - Denizlerin Gezgini'ne bindi. Sabancılar 3 bin yolcu kapasiteli gemide yolculuk yapmanın heyecan verici olduğunu söylüyor.

Süper gemide yok yok; alışveriş merkezleri, tam teşekküllü hastane, her türlü spor imkanı... Bir kişinin gemideki bir haftalık tatilinin fiyatı 2 bin dolardan başlıyor, 10 bin dolara kadar çıkıyor. Geminin yiyecek içecek müdürü ise, başarılı bir Türk işkadını.

Olay TAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır