kapat

19.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Korttan sahneye
Hülya Avşar, tatile gittiği Antalya'da gündüz tenis oynadı, gece 50 bin dolara sahneye çıktı

ATTIĞI her adım, ettiği her laf olay olan Hülya Avşar, Antalya'da bir gece için 50 bin dolar karşılığında sahneye çıktı. Kendine 10 gün izin verdiğini söyleyen Avşar, gündüzleri, kaldığı Gloria Golf Otel'in kortunda tenis oynadı, bir gece de Mirage Park Otel'de 2 saatlik program yaptı. Hülya Avşar'ın tenis kortunda eşofmanı ve ilginç saç stiliyle haşarı bir çocuğu andırdığı gözlendi.

ÇOCUK GİBİ
Tenis saatini kızı Zehra'nın uyku saatlerine göre ayarlayan sanatçı, kortta çocuklar gibi şendi. Kendisini izleyenlere dil çıkartan, ilginç mimiklerle adeta şov yapan Hülya Avşar, bayramın keyfini doyasıya yaşadı.

Başrolünde yer aldığı "Salkım Hanım'ın Taneleri" filminin kazandığı gişe başarısı, "Bugün Benim Doğumgünüm" adlı tiyatro oyununun gördüğü ilgi üzerine uzatılması ve yeni formatıyla beğeni toplayan şov programı da Hülya Avşar'ın görülmeye değer bu neşesinde büyük etkendi kuşkusuz.

Elde ettiği bu başarılardan dolayı kendisini 10 gün izinle ödüllendirdiğini belirten sanatçı, şimdilerde Sezen Aksu ile başrolleri paylaşacağı sinema filminin hazırlıkları içinde...

FATURA 64 BİN DOLAR
Bu arada Hülya Avşar'ın sahne aldığı Antalya Göynük'teki Mirage Park Otel Genel Müdürü Fikret Demirtürk şunları söyledi: "Bayramda otelimizde sahneye çıkan Hülya Avşar ve Cenk Eren'in menejerine toplam 64 bin dolarlık fatura kestik. Hülya Avşar'ın payına düşen miktarın 50 bin dolar (yaklaşık 30 milyar lira) olduğunu sanıyoruz."

Mehmet ÇALIŞKAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır