kapat

19.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kapı üstüne düştü
Kartal'da inanılmaz kaza... Lise öğrencisi Mehmet Şahin, ziyarete gittiği mermer atölyesinde üzerine düşen demir kapının altında feci şekilde ezilerek can verdi

Kartal Anadolu İmam-hatip Lisesi 2. sınıf öğrencisi Mehmet Şahin (15), önceki gün Kartal'daki Say-Mer A.Ş. isimli mermer atölyesinde çalışan bir arkadaşını ziyarete gitti. Arkadaşı ile bayramlaşan Mehmet Şahin, akşam saat 19.30'da atölyeden ayrılmak üzere kapıya yöneldi.

Fabrikanın makara sistemi ile çalışan dış kapısını açmak için iten genç, aniden devrilen kapının altında kaldı. Kapının çarpması sırasında yere düşerken kafasını da beton zemine çarpan talihsiz genç, olay yerinde can verdi. Polis, 1.70 boyundaki gencin 1 metre boyundaki kapı altında kalıp ölmesini şüpheli bularak uzman ekip çağırdı.

Ceset üzerinde incelemeler yapan uzmanlar Mehmet Şahin'in yaklaşık 500 kilo ağırlığındaki demir kapı altında kalarak öldüğünü belirledi. Fakat demir kapının bir itme ile nasıl devrildiği anlaşılamadı.

BABANIN DRAMI
Üzücü haberi alınca olay yerine koşan baba Fezai Şahin ise oğlunun cesedi başında gözyaşı döktü. Oğlunun cansız bedenine sarılmak isteyen acılı babayı polisler güçlükle engelledi. Mehmet Şahin'in cesedi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Cihat MAT


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır