kapat

19.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yunanlı balıkçının ağına oğlu takıldı!
Yunanistan'ın Kimolos adasında yaşayan bir balıkçının ağına 2 ay kadar önce denize düşerek kaybolan oğlunun cesedi takıldı

YUNANİSTAN'IN Kimolos adasında yaşayan ve geçimini balıkçılık yaparak sağlayan baba Giorgos ile 22 yaşındaki oğlu Panagiotis Vettas, 26 Ocak günü birlikte balığa çıktılar. Oğul Panagiotis bir ara dengesini kaybetti, tekneden denize düştü. Hemen sahil koruma ekipleri devreye sokularak genç balıkçıyı arama çalışmaları başlatıldı. Ancak bütün çabalara rağmen ne balıkçıya ne de cesedine ulaşılabildi. Çalışmalarının sonuç vermemesi ile sahil koruma ekipleri birkaç gün önce aramayı bıraktı.

KÖTÜ TESADÜF
Oğlunun hayatından umudunu kesen Giorgos Vettas, oğlunun cesediyle kaybolmasından uzun bir süre sonra, hiç beklemediği şekilde karşılaştı. Önceki gün oğlunun denize düşerek bir daha görülmediği yerde balığa çıkan Vettas, ağına ağır bir şeyin takıldığını fark etti. Heyecanla ağı yukarı çeken Vettas'ı acı bir sürpriz bekliyordu. Ağına takılan şey iri bir balık değil çürümekte olan bir insan cesediydi. Vettas cesedi inceleyince denizde yitirdiği oğluna ait olduğunu anladı. Bu olay üzerine ceset incelenmek üzere adli tıp kurumuna kaldırılırken liman polisi de kayıp balıkçı dosyasını yeniden açtı.

DIŞ HABERLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır