kapat

11.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşte Kamer Genç'in baloya gittiği çiftlik
Uyuşturucu taciri Örfi Çetinkaya'nın Kamer Genç'i ağırladığı Durusu'daki çiftlik, 250 dönüm araziye yayılıyor. Çiftlikte havuzdan spor kompleksine kadar her şey mevcut

İstanbul ve Mersin Narkotik Şube ekiplerinin, gerçekleştirdiği "Altın Hilal Operasyonu" bazı ilginç ilişkilerin de ortaya çıkmasına neden oldu. Afganistan ve Pakistan'dan getirilip, Hollanda'ya götürülmek üzere olan 22 ton esrar ve 630 kilo baz morfin ile 22 ton esrar tırlara yüklenirken ele geçirildi. İstanbul'daki depo ve Terkos'taki çiftlik evine yapılan baskınlarda ise baz morfini eroine çevirmekte kullanılan yarım ton sodyum karbonat ele geçirilirken, Örfi Çetinkaya'nın da aralarında olduğu 11 zehir taciri yakalandı.

DERHAL YIKILMASI GEREK
Bu arada Çetinkaya'nın, Durusu'daki Terkos Gölü'nün kenarında kurduğu çiftliğinde özel geceler düzenlediği ve bu davetlere ünlü siyasetçiler, bürokratlar ve işadamlarının katılıp eğlendiği ortaya çıktı. Örfi Çetinkaya'nın TBMM Başkan Vekili Kamer Genç'le yakınlığı ise, çiftlikte içki içip dansöz oynatırken çekilen fotoğraflar sayesinde belgelendi.

Kamer Genç ve pekçok ünlü simanın ziyaret ettiği uyuşturucu kaçakçısı Çetinkaya'nın Terkos Durusu'daki villası, İSKİ Su Havzaları Koruma Yönetmeliği'ne göre "mutlak koruma" alanında yeralıyor. Yasalara göre yıkılması gerekiyor. Villa, 250 dönümlük bir arazi üzerinde kurulu ve bölgedeki tüm yaklaşım yollarına hakim. Villanın kule bölümünün pencerelerinde dürbün camı kullanılmış. Kule kilometrelerce uzaktaki yollara dahi hakim konumda.

YERLER İPEK HALIYLA KAPLI
Villanın ön tarafı yüksek duvarlar ve demir parmaklıklarla çevrili. Özel güvenlik sistemiyle koruma altında. Bir şatoyu andıran çiftlik evinin, 3 ana giriş kapısı bulunuyor. Giriş kapılarından birisinde "Kartal" heykelinin yer aldığı çiftlik evinin bütün kapıları kameralı sistemle gözetleniyor ve güvenlik görevlileri tarafından kontrol ediliyor. Çiftlik evinde yüzme havuzu, spor kompleksi, çocuk bahçesi ve çeşitli heykeller yer alıyor. Evin içerisinin de, son model eşyalarla süslendiği, yerlerin ipek halılar ile döşendiği belirtiliyor.

Salim YAVAŞOĞLU-İhsan DEMİR-Şevket COŞKUN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır