kapat

11.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Maddi bakımdan oldukça rahat hareket edebileceğiniz bugün lükse eğilim gösterebilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek kazanç sağlayabileceğiniz görülüyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzda bulunan Ay'ın Jüpiter'le birleşmesi sizi iyimser ve aşırı rahat kılabilir. Yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli cesarete sahipsiniz. Bugün dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekmek isteyebilir, iyimser davranışlarınızla sempati toplayabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bireysel çalışmalar bugün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, beden ve ruh sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kendinizi sosyal ortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gün. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz. Bu durum mali portrenizi de olumlu etkilerken yatırım anlayışınızı geliştirebilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün Boğa'da bulunan Ay'ın Jüpiter'le uyumlu açısı, enerjinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı ortamlara ilgi duyabilir, bu amaçla uzun seyahat planlayabilirsiniz. Eğitim konuları ağırlık kazanıyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün eşinize karşı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Ortak çalışmalardan ve yatırımlardan kâr elde edebilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve yakın çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Birçok konuda eşinizin ve ortağınızın desteğini görebilirsiniz. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündemde.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) İş konusunda kendinize yüklenebileceğiniz bir gündesiniz. Düzenleme kabiliyetinizi ön plana çıkarabileceğiniz işlerde başarılı olabileceğiniz görülüyor. Fazla enerjinizi spora yöneltmeli ve dietinize maksimum özen göstermelisiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Boğa burcunda Jüpiter'le birleşen Ay'dan çok tatlı açılar alacağınız bugün enerjinizi, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz. Sevgi ve toplumsal yaşam alanlarında her zamankinden daha başarılısınız.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün yaşadığınız yer, aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. Evinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilir ve sevdiklerinizin isteklerine karşı duyarlı davranabilirsiniz. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Araştırmaya, öğrenmeye ve haberleşmeye çok önem verebileceğiniz hareketli bir gün. Çıkabileceğiniz yolculuklarda bilgilerinizi arttırma fırsatı bulabilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır