kapat

11.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zencefilli limonata
MALZEMESİ
* 5 adet limonun suyu
* 5 adet limonun kabuğu
* 4-5 dal nane
* 1 çorba kaşığı bal
* 1 çay kaşığı zencefil
* 5 bardak su

HAZIRLANIŞI
5 adet limonun kabuğunu, 4-5 dal naneyi ve 1 çorba kaşığı balı (isteğe göre artırılabilir) robotta öğütün. 5 adet limonun suyunu ve 1 silme çay kaşığı zencefili ilave edin. Karışımı tülbetten geçirerek süzün. 5 bardak su ilave edin. Soğuk olarak servise sunun.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır