kapat

11.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sedat Sertoğlu fanatik çıktı
Tarihçi Murat Sertoğlu'nun oğlu, SABAH yazarı Sedat Sertoğlu, "İstanbul'un adını Galatasaray olarak değiştirelim" diyecek kadar fanatik çıktı

ÜNLÜ tarihçi Murat Sertoğlu'nun oğlu, dış politika uzmanı gazeteci-yazar Sedat Sertoğlu "fanatik cim-bomlu" çıktı! Sertoğlu, sarı-kırmızılı renklere nasıl çılgın bir şekilde tutkun olduğunu; "İstanbul'un adını Galatasaray olarak değiştirelim" sözleriyle ortaya koydu. Sedat Sertoğlu, Galatasaray yönetiminin seneye beşinci kez şampiyon olduktan sonra, bu teklifi İl Genel Meclisi'ne götüreceğini sözlerine ekledi.

İşte Galatasaray fanatiği Sedat Sertoğlu'ndan seçmeler:

* Basın tribününde ya da numaralıda maç izlemem. Maçı kapalıda izlemezsem keyif alamam. Kendimi bildim bileli Galatarasaylı'yım. Ali Sami Yen Stadı yokken, Mithatpaşa'nın deniz tarafındaki kapalı-C tribününde maçı izlerdim.

* Galatarasay'ın sembolü Metin Oktay'dır. Onunla büyüdük.

* O zamanlar spor yazmadığım halde Brian Birc ile ikinci gelişinde röportaj yaptım ve ağzından şunları yazdım: "Galatasaraylı olmak büyük olmak demektir."

* Dortmund maçının biletlerini pahalı bulan taraftarlarımız kızdı. Onlara e-mail ile şu mesajı gönderdim: Arkadaşlar kaliteyi pahalı satın alırsınız. Bu sözüm yayıldı ve stat doldu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır