kapat

11.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İki ayrı lezzet
Coliseum'daki Akasya Restoran hem uluslararası hem de Türk mutfağından özel tatlar sunuyor. Gözde mekanda özel geceler de düzenleniyor

Cankurtaran'da uzun yıllardır hizmet veren Balıkçı Babam Restoran'da; isterseniz balığın kokoreçi ile lahmacununu bile yiyebilirsiniz

SIRTINI Topkapı Surları'na dayanan Balıkçı Babam Restoran, klasik balık lokantalarından farkla özellikler taşıyor. Burada bir çok türde balık yiyebileceğiniz gibi, "balık kokoreç", "balık lahmacun" ve "balık çiğköfte" gibi şimdiye kadar hiç denemediğiniz lezzetleri bulabilirsiniz.

Öğle yemeği ile servise başlayan restoranda balık ziyafeti, fasıl heyetinin tatlı nağmeleri eşliğinde zenginleşiyor. Balık türlerinin yanısıra eğer meze açısından da zenginlik taşıyan bir mekanları seviyorsanız burasını tercih edebilirsiniz. 3 kattan oluşan restoran aynı anda 75 kişiyi ağırlayabiliyor. Yer bulmak için akşam saat 20.00'ye kadar rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

SEDAT ÖZKÖMEÇ
FARKLI keyif mekanlarını tek bir çatı altında toplayan Beykoz Acarkent içindeki Coliseum bünyesinde yer alan Akasya Restoran, Avrupa yakasının önde gelen lezzet mekanlarından birini oluşturuyor. Konuklarını, "Farkılı kültürler, farklı lezzetler" sloganıyla ağırlayan mekanda düzenlenen özel gecelerde uluslararası ve yerli mutfaktan zengin seçenekler sunuluyor. Coliseum İkilisi'yle Murat Gürlertürk yönetimindeki İstanbul Fasıl Grubu'nun Türk Sanat Müziği yorumlarıyla renklenen restoran 22 Mart'ta sadece kadın müşterileri için özel bir gece düzenlemeye hazırlanıyor.

Açıldığı günden bu yana büyük ilgi gören gözde mekan lezzet keyfi yapmak isteyenler için seçkin bir adres olma özelliği taşıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır