kapat

11.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İlahi adalet!
Florian Başesku, fuhuş için gittiği evin 8. katından aşağı atılmıştı. Florian'la birlikte eve gelen ve gözü dönmüş 4 adamla birlikte olan kadınlardan birinin AIDS'li olduğu ortaya çıktı

LALELİ'den aldıkları Rumen uyruklu Florian Başesku'yu, kendileri adına fuhuş yapmayı kabul etmemesi üzerine 8. kattan aşağı atan 4 kişi yakalandı. Başesku ile birlikte fuhuş alemine katılan Sandu Alla, Mararu Daria, Shunına Evgeniya ve Tseruk Hava ile birlikte gözaltına alınan Faruk Ayçiçek, Aydın Durak, Murat Uzunyol ve Sedat Cengiz Büyükçekmece Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldı. Sanıklardan Baha İnce ise son anda kaçmayı başardı.

İKİSİ SANIK SERBEST
Florian Başesku hastanede yaşam mücadelesi verirken 4 yabancı uyruklu hayat kadını ise sınırdışı edilmek üzere jandarmaya teslim edildi. Başesku'yu pencereden aşağı atan sanıklardan Murat Uzunyol ve Sedat Cengiz tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Faruk Ayçiçek ile Aydın Durak ise tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Alem yapmak üzere Laleli'den getirilen ancak arkadaşlarının sekizinci kattan atılmasıyla zor anlar yaşayan Rumen hayat kadınlarından 22 yaşındaki Sandu Alla ise AIDS'li çıktı. Türkiye'ye 6 ay önce gelen ve Laleli'de para karşılığı fuhuş yapan Sandu Alla, "Türk erkeklerinden AIDS virüsü kaptım" diye konuştu.

ZUHAL ERGÜZEL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır