kapat

11.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bu kaza devletle travestileri barıştırdı
Kaza yapan Aşkın adlı travesti, ambulans beklerken polis memuru tarafından teselli edildi. Gösterilen şefkat 'Devletle travestiler barıştı' şeklinde yorumlandı.

ETİLER'DE sabah saatlerine kadar çılgınca eğlenen ve aşırı miktarda alkol alan Aşkın Çarıkçı adlı travesti, bar çıkışı Şişli'de bulunan evine gitmek üzere yola koyuldu. 34 HFM 07 plakalı BMW marka aracıyla aşırı sürat yapan Çarıkçı, alkolün etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek Mecidiyeköy E-5 girişinde, bariyerlere ve trafik levhalarına çarptı.

Trafik levhaları olay yerinden 200 metre ileriye fırladı ve yol uzun süre trafiğe kapatıldı. Kazanın etkisiyle yan çevrilen araçtan kendini atan Çarıkçı ağır yaralı olarak asfalt üzerinde yardım beklemeye başladı. Olay yerine gelen polislerden biri, Aşkın Çarıkçı'nın elinden tutarak ambulans gelene kadar moral vermeye çalıştı. Çarıkçı yerde yatarken sürekli, "Bir yere gitmek istemiyorum. Beni hastaneye götürmeyin ne olur?" diye polislere yalvardı.

DURUMU AĞIR
Kısa süre sonra kaza yerine gelen ambulans, Aşkın Çarıkçı'yı Şişli Etfal Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Durumunun ağır olduğu bildirilen ve kafasından darbe alan Çarıkçı ameliyata alınarken, olay yerinde inceleme yapan polis, Aşkın Çarıkçı'nın arabasında likör şişesi bulunduğunu söyledi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır