kapat

11.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kutsal topraklarda Cimbom rüzgarı
Milletvekilleri de dahil hacı adayları Dortmund maçı öncesi Galatasaray için dua etti. Uydu yayını yapan tüm kahveler Türklerle doldu. Tur sevinci Mekke caddelerine taştı...

Galatasaray'ın çeyrek finale yükselmesinin tadı Mekke'de de çıktı. Binlerce hacı adayı GS için dua etti. Tur atlama sevinci ise Mekke sokaklarına taştı. Karşılaşma biter bitmez ellerinde Türk bayraklarıyla sokağa fırlayan hacı adayları, kendilerine şaşkın gözlerle bakan Mekke'deki diğer müslümanlara bu davranışlarının nedenini anlatmak zorunda kaldılar. Türk kahveleri maçı uydu aracılığıyla yayınladıkları için tıklım tıklımdı. Sonucu kutlamak için de araba ve kamyonet kiralayan adaylar Mekke sokaklarında korna çalıp bayrak salladı.

FP Urfa milletvekili Ahmet Karavar ile Çankırı milletvekili Hüseyin Karagöz, RP eski milletvekili Şener Battal, ANAP eski milletvekili Cevdet Karakurt maçı TV'den izlerken büyük heyecan yaşadı. Balkonda bayrak sallayan milletvekilleri "Ayıp olmasa biz de araba tutup bu sevinci Mekke sokaklarında paylaşırdık," dedi. Türklerle birlikte Mısır ve Nijeryalılar da maçı izleyip Cimbom için tezahürat yaptı.

Taki DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır