kapat

04.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Final yolu açık
UEFA Kupası'nın artık hayâl olmadığı ortaya çıktı. Almanlar bile bu Cimbom'u finale yakıştırırken, Hagi "4 senenin en iyi grafiğini yakaladık. Bu yolun sonu final olur" dedi

Krauss'un itirafı
G.Saray, UEFA Kupası'nda Dortmund'u 2-0 yenerek hedef olarak belirlediği finalin rüya olmadığını kanıtladı. Maç sonrası Almanlar'ın teknik direktörü Krauss bile, "G.Saray, oyununu ve silahlarını çok iyi tanıdığımız bir ekip. Ama o kadar büyük bir takım ki, futbollarına karşı çaresiz kaldık. Finale kadar çıkabileceklerini bir kez daha kanıtladılar" dedi.

Süren: Finale layığız
Sarı-kırmızılı camiada, "Daha iş bitmedi. Sadece bir maç kazandık" ifadesi telaffuz edilse de, yakalanan avantajın kaptırılmayacağına inanç tam. Başkan Faruk Süren, "Turu geçmedik. Ama bu büyük avantajı kaybetmeyiz" derken, UEFA Kupası finali hedefinin uzak olmadığını vurguladı. Süren, "Bu takım finallere layık olduğunu gösterdi" ifadesini kullandı.

Hagi: Böylesini görmedim
En ilginç yorum ise Hagi'den geldi. Muhteşem futbolu ve müthiş golüyle geceye damgasını vuran büyük usta, "Ben 4 senedir G.Saray'da oynuyorum. Daha önce, böyle bir futbol oynadığımızı hiç görmemiştim. İstisnasız herkes % 100'ün üzerine çıktı. Gösterilen müthiş performansla bu takımın bir yerlere koştuğu kesin. Finale mi, yoksa daha da mı ileri, bilemiyorum" dedi.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır