kapat

04.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. Kova burcundaki Ay'ın Neptün'le birleşiyor olması, çevresel faktörlerin çalışmalarınız üzerinde belirlenemez etkiler yapabileceğini gösteriyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Meslek yaşantınızda ön planda olabileceğiniz ve yaratıcı fikirlerinizle göz doldurabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışmalarınızın sonucunu maddi olarak alabilir, rutin işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün Kova'daki Ay'ın Neptün'le birleşiyor olması uzaklarla ilişkilerinizde beklentilerinizin ve hayallerinizin gerçekleşebileceğine işaret ediyor. Felsefi düşüncelere ağırlık verebilir, kültürel gezilere çıkma fırsatları bulabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Sezgilerinizin oldukça güçlü olabileceği ve kendinize dönük olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Hayallerinizi düş gücünüzden yararlanarak gerçekleştirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerde kendinizi ortaya koyabileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Karşıt burcunuz Kova'da Neptün'le birleşen Ay'ın durumu ikili ilişkilerinizde oldukça duygusal ve kararsız bir tutum izleyebileceğinize işaret ediyor. Bugün eşinizin ya da ortağınızın fikirlerinden kolaylıkla etkilenebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilir ve önemli problemlere yaratıcı çözümler bulabilirsiniz. Ay'ın Neptün'le birleşmesi bilinçaltı sıkıntılarınızın sağlığınız üzerinde belirlenemeyen etkiler yaratabileceğine dikkat çekiyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Ay'ın Kova'da Neptün'le birleşmesi aşk konusunda rahat bir günde bulunduğunuza ve beklentilerinize karşılık bulabileceğinize işaret ediyor. İkili ilişkilerinizde iletişim yoluyla tüm problemlerinize çözüm bulabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün aile fertlerinizden size manevi destek olmalarını bekleyebileceğiniz görülüyor. Sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın güçlü olduğunu fark edebilir, bu yönde çalışmalar yapabilirsiniz. Özel konularla ilgilenmek rahatlatıcı olacaktır.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün yazılı ve sözlü iletişiminizde yaratıcı düşüncelerinizden faydalanabilir ama zaman zaman kararsızlık çekebilirsiniz. Anlaşmalarınızda eşinizin ve ortağınızın fikrine ihtiyaç duyarak fikirlerinden yararlanmanız mümkün.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Maddi konularda hayalci ve kararsız davranabileceğiniz bir gündesiniz. Sürpriz para hareketleri harcamalarınızı artırabilir ve varolan kaynaklarınızı günlük işlerinizi yoluna koyabilmek için kullanabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzda Ay'la birleşen Neptün, aktif bir hayal gücüne sahip olabileceğinizi belirtiyor. İkili ilişkileriniz konusunda oldukça hassas ve duyarlısınız. Objektif olmakta güçlük çekebileceğiniz bir gündesiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İç dünyanızın çok renkli olacağı ve yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kitap okumak, resim yapmak ve müzik dinlemekten büyük bir zevk alabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlar yapmak için için uygun bir zaman.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır