kapat

04.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Seba küfürden kaçtı
Beşiktaş'ın başkanı maç öncesinde soyunma odasına gelerek takıma başarı dileyip tribünlerdeki küfürü gerekçe göstererek stattan ayrıldı

Soyunma odasına indi
Beşiktaş Başkanı Süleyman Seba, futbolcuların isteği üzerine yönetim kuruluyla birlikte maçtan önce soyunma odasına indi. Yöneticiler daha sonra tam kadro olarak Protokol Tribünü'nden maçı izlediler. Seba ise stattan ayrıldı. Artık tribündeki küfürleri duymak istemediğini gerekçe gösteren Seba'nın "Protokol Tribünü'nde hainler var" yanıtını verdiği öğrenildi.

Hasan Arat haftaya bıraktı
Beşiktaş'ın başkan adayları, eski ve faal yöneticileri ile kongre üyeleri karşılaşmaya büyük ilgi gösterince Protokol Tribünü tıka basa doldu. Adaylardan Serdar Bilgili, annesi ve kendisi rahatsız olduğu için maça gelemedi. Hasan Arat'ın başkan adaylığını açıklaması gelecek haftaya kaldı.

Ertuğrul "Dalya" dedi
Beşiktaş'ın deneyimli golcüsü Ertuğrul, dün Altay'a attığı golle ligdeki gol sayısını 100'e çıkardı. Ertuğrul, Feyyaz ve Mehmet'ten sonra Beşiktaş formasıyla "Dalya" diyen üçüncü futbolcu olarak tarihe geçti.

İlk penaltı golü atıldı
Kartal, bu sezonki ilk penaltı golünü attı. Bu sezon Ankaragücü önünde Mehmet, Adana karşılaşmasında da Tayfur penaltı vuruşlarından yararlanamamıştı. Taraftarların isteğiyle penaltıda topun başına gelen Ahmet, ligde 16. golünü atarak krallık yarışında Serkan'ı yakaladı.

VAHAP HACIOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır