kapat

04.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Meydan dayağı yedi
Dizi setinde aşırı yorgunluktan huysuzlaşıp bir çocuğu ısırmaya kalkan Charlie, bakıcısı tarafından tekmelenerek cezalandırıldı

YAKLAŞIK 2 yıl önce kendi adını taşıyan bir dizi için Amerika'dan getirtilen 7 yaşındaki Charlie'nin bakıcısından tekme tokat dayak yemesi büyük tepki gördü. 4 çocukla birlikte başrolünü paylaştığı "Beş Maymun Çetesi" dizisinin setinde bir çocuğu ısırmaya teşebbüs eden Charlie'nin dayak yediği anlar, televizyon ekranlarına yansıyınca hayvanseverler çileden çıktı. İnsan ömrü kadar yaşayan Charlie'nin henüz bir çocuk olduğunu unutup kaba kuvvete başvuran İhsan adlı bakıcı ise dizinin yapımcısı Burçin Özdemir tarafından görevinden alındı.

"ÇOK AKILLI BİR HAYVAN"
CHARLIE'NİN kalabalık ortamlarda huysuzlaştığını, böyle anlarda dikkatli olunması gerektiğini söyleyen Burçin Özdemir; "Charlie benim çocuğum gibi. 2 yıldır benimle. Bakıcının böyle bir davranışta bulunması bizi fazlasıyla üzdü" dedi. Geçen yıl Charlie'yle "100 Ünlü Yüz" adlı oyunu sergilemek için Anadolu'yu dolaşan Yalçın Menteş de olaya büyük tepki duyduğunu belirterek, "Charlie inanılmaz derecede akıllı bir hayvan. Amerika'da özel eğitim almış. İnsanları çok seviyor. Üstelik henüz küçük bir çocuk o. Yorulunca sinirleniyor. Bu çok normal" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır