kapat

01.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İş listelere kaldı
Aday enflasyonu yaşanan Beşiktaş'ta son olarak Nevzat Demir, başkanlığa talip olduğunu açıkladı. Oy potansiyeline sahip gruplar, destek vermek için listelerin belli olmasını bekliyor

Beşiktaş'ta 26 Mart'ta yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi aday sayısı 4'e çıktı. Siyah-beyazlı kulüpte son olarak İdaelist Grubun desteğini alan Nevzat Demir, başkan adayı olduğunu resmen açıkladı. Demir'in yanısıra Serdar Bilgili, Mehmet Gül ve Hüseyin Özay'ın da resmen adaylığını açıkladığı Beşiktaş'ta artık isimlerden çok yönetim kurulları ağırlık kazanmaya başladı. Camiada ciddi oy potansiyeli olan gruplar destek verecekleri adayı seçmek için listelerin açıklanmasını bekliyorlar.

'Tek adamlık dönemi bitti'
Nevzat Demir'in basın toplantısına nezaketen katıldığını ifade eden, kulübün ağır toplarından İhsan Kalkavan, aday sayısının fazla olmasının kulübe yararlı olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş'ta artık tek adamlık dönemi bitip, demokratik dönem başlamıştır. Herkesin önünde bir çok seçenek var. Ben kendi adıma listeler açıklanmadan kimseye açıkça destek vermem. Babamın oğlu da olsa vermem. Beşiktaş'ın ayağa kalkması ve başarılara ulaşması için güçlü kadrolara ihtiyaç var" ifadesini kullandı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır