kapat

01.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler, maddi konularda da etkisini gösterebilir. Her konuda oldukça kontrollü hareket etmeniz mümkün. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarınızda problemler yaratabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Ay'dan olumlu etkilendiğiniz bugün, ticari girişimler ve yurtdışı bağlantılar gündeme gelebilir. Eğitim konularında ilerleme kaydetmeniz mümkün. Maddi konularda yaratıcılığınızı ve zekanızı kullanarak çok başarılı olabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Sezgilerinizin güçlü olacağı ve iç benliğinizle bağlantı kurabileceğiniz bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir ve önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde tanıyabileceğiniz yeni bir kimsenin olgun davranışlarından etkilenebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Eşiniz veya ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki konuşmalardan etkilenebilir, rahatsız olabilirsiniz. Sizden yaşça büyük ve saygı duyduğunuz kişilerden arabuluculuk yapmalarını istemeniz ve olayları yönlendirmeniz mümkün.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün güçlü sorumluluk duygularınız rutin işlerinizi pratik yöntemlerle halletmenize yardımcı olabilir. Ay'ın Koç'taki Mars'la sert açısı anlaşmalar konusunda temkinli olmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Sağlığınız için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sosyal yaşantınızda ani bir hareketlenme gözleyebileceğiniz bir gün. Sevilmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz. Mesleki konularda yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koyabileceğiniz görülüyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Evinizde konuk ağırlamak için hevesli olabileceğiniz bir gün. Akrabalar ya da arkadaşlarınızla bir arada olmak sizi mutlu edebilir. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapmanız mümkün. Acelecilik yüzünden fırsatları göz ardı etmeyin.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Karşıt burcunuz Boğa'daki Jüpiter'in Ay'la rahat açısı, ikili ilişkilerinize taze bir soluk getiriyor. Oğlak'taki Ay'ın konumu bugün, eş ve ortağınızla kısa yolculuklar yapabileceğinize ve iyi bir iletişim kurabileceğinize dikkat çekiyor. Yazılı anlaşmalar gündeme gelebilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kaynaklarınızı değerlendirirken ayağınızı yere sağlam basmanız gereken bir gün.Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalısınız. Görev bilinciniz otoriteler ve çalışma arkadaşlarınız tarafından takdir görebilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Burcunuzdaki Ay, hassas ve kendinize yönelik yapınızı gösteriyor. Ailenizle ilgili konularda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Olumlu düşünmeye yönelmek, hem fiziksel yapınızı hem de ruh sağlığınızı pozitif etkileyecektir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İkili ilişkilerinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Eşiniz yada ortağınızla fikir ayrılıklarına düşebileceğiniz görülüyor. Ailenizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kendinizi aşk konusunda ifade etmekte zorlanmanız mümkün.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Oğlak'taki Ay'ın durumu sizden büyük arkadaşlarınızdan ya da kardeşlerinizden işlerinizi yoluna koymanız konusunda yardım görebileceğinizi açıklıyor. Yakın çevrenizde iletişimden kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda rahat davranmak kayıplara yol açabilir.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır