kapat

01.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sergen kalamıyor
Cimbom'da harikalar yaratan yıldız futbolcu için Jet-Pa'nın en az 8 milyon dolar istemesi bekleniyor. G.Saray'ın bu sezon dış transfere ayırdığı bonservis bedeliyse 6.7 milyon dolar

Geçen sezon maddi sıkıntılar nedeniyle transferde sıkıntılar yaşayan G.Saray'da değişen bir şey yok.

Sarı-kırmızılı takımın 2000 bütçesinde dış transferde bonservisler için ayırdığı 3.8 trilyon lira ile takımın isim yapmış oyuncularla takviye edilmesi olanaksız.

Yönetimin ayırdığı bu para, teknik direktör Fatih Terim'in "Sezon sonunda mutlaka satın alınmalı" dediği Sergen'in bonservisine bile yetmiyor.

700 milyar açık
Sergen'in bonservisini elinde bulunduran Jet-Pa, yıldız oyuncuyu İstanbulspor'dan 8 milyon dolara almış ve bu rakamın altına satmayacağını açıklamıştı.

Yani G.Saray Sergen'i aldığı anda bütçede sadece bu transferle 700 milyar liralık bir açık oluşacak. Bir başka alternatif ise, göreve gelecek yeni yönetimin, bütçeyi revize edip transfere ayrılan parayı arttırması.

Terim'e büyük darbe
Geçen sezon kısıtlı bütçe yüzünden istediği transferleri yapamayıp, genç ve ucuz oyuncu aramak zorunda kalan teknik direktör Terim'in bu şartlar altında, yurt dışından gelen tekliflere daha sıcak bakabileceği iddia ediliyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır