kapat

01.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Dereağzı'nda sıkıyönetim
Tesislerde yapılan toplantılar sonrası bir dizi yasak kondu. Futbolcular gazete ve TV'lere demeç veremeyecek. Sakatlığı kesinleşmeden idmana çıkmayan, disiplinsiz ve itaatsiz olan iyi çalışmayan kadrodışı kalmaya kadar cezalara çarptırılacak

Futbolculara denetim
Dereağzı Tesisleri'nde teknik direktör Turhan Sofuoğlu ile görüşen şube sorumluları ve başkan Yıldırım olağanüstü durum ilan etti. Futbolculara basına ve TV'lere demeç yasağı getirildi. İdmanlarda veya özel hayatlardaki disiplinsizlikler ağır biçimde cezalandırılacak. Sakatlığı kesinleşmeden idmana katıl mayanlar veya doktor raporunda sakat çıkmayanlara kadrodışına kadar ağır yaptırımlar uygulanacak.

Fenerbahçe silbaştan
Kanarya, bu hafta Trabzon maçına farklı bir kadro ile çıkacak. Orta sahada görev yapan Ogün liberoya çekilecek. Johnson ve Metin orta sahaya kaydırılacak. Metin oyun kurucu görevini üstlenirken, sağ kanat genç Ömer'e teslim edilecek. Forvette ise Moldovan'ın yanında Preko'nun görev yapması bekleniyor. Oulare ise 18 kişilik kadroya alınıp, gerek duyulduğunda sahaya sürülecek.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır