kapat

01.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kelle alan sakatlık
İstanbulspor maçında Rüştü'nün oynamamasıyla başlayan olaylar F.Bahçe'nin sağlık heyetinde depreme yol açtı. Yönetim, Asım Baykan'dan sonra, masör Mehmet Yenice'nin istifasını istedi

Baykan: Rahat oynarsın
F.Bahçe'de Rüştü'nün sakatlığı sağlık heyetinde peş peşe kurbanlara yol açıyor. Milli kalecinin, 10 gün önceki İstanbulspor maçında sakat olduğunu söyleyerek oynamaması doktor Asım Baykan'dan sonra masör Mehmet Yenice'nin de başını yedi. Kongre öncesi son maç olan İstanbulspor karşılaşması öncesi ısınırken arka adalesinin ağrıdığını ve oynayamayacağını söyleyen Rüştü'nün ilk kontrolunu yapan Asım Baykan'ın "Adalede bir sertleşme yok. Ağrını iğneyle gideririz. Çıkıp rahatlıkla oynarsın" dediği öğrenildi.

Yenice: Sakın oynama
Masör Mehmet Yenice ise Rüştü'den yana çıkarak, "Böyle oynatırsak daha kötü olur" ifadesiyle Baykan'a karşı çıktı. Rüştü de oynamak istemediğini söyleyince, kale genç Oğuz'a kaldı. Ancak, bu olay kongreden sonra göreve gelen yöneticilere değişik yansıtılınca sağlık heyeti içinde çekişme olduğu varsayımı ile Baykan'a bir süre izine çıkması söylendi.

Soydan el koydu
G.Antep maçından sonra olaya el koyan Selim Soydan'ın Mehmet Yenice'yi de haksız bularak "Eğer bir futbolcunun en ufak bir oynama ihtimali bile varsa sahaya çıkmalı" dediği ve görevinden ayrılmasını istediği belirtildi. G.Antep maçında sahaya çıkıp, bir hafta önce sakat olan ayağıyla defalarca degaj yapması dikkat çeken Rüştü ise, "Ben hayatımda hiçbir zaman görevden kaçmadım. İstanbulspor maçında oynayacak durumda değildim. Sakat sakat sahaya çıkıp gol yesem daha mı iyiydi?" ifadesini kullandı.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır