kapat

01.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gel bizim oyunu bas
Kandemir Konduk ile Ahmet Gülhan'ın, Savaş Ay'a teklifi: Senin derdin reyting. Bizimki oyunun tutması. Gel tiyatroyu bas. Senin reytingin, bizim gişemiz artsın. Nasıl fikir ama!

KANDEMİR Konduk'un yazdığı, Ahmet Gülhan'ın yönettiği "Medya Medya Nereye" adlı oyunda Savaş Ay'ın 'A Takımı' da 'Z Takımı' yapılıp nasibini almıştı. Bu olaydan sonra Savaş Ay, gazetedeki köşesinde şunları yazmıştı:

"Z Takımı'nda sunucu Barış Abi'ye takılıyorlar. Portakal sandıkları üzerinde buyur edilmiş konuklar ise; bir uşak, bir-iki yumuşak, bir çingene, iki motor, bir troleybüs, bir bitirim, bir normal vatandaş vesaireden oluşuyor. Küfür, kıyamet, kavga. Avanta, lavanta, karga tulumba, şamata, falçata gırla gidiyor. Sonra VJ Bülent kardeşimiz telefonu denk düşürüp, oradakilere durumun gerçek boyutlarını ve orada buluşanların, sunucunun "reyting viagrası" haline geldiği ajitasyonunu çekiyor."

Savaş Ay bu olaydan sonra bir barda karşılaştığı Kandemir Konduk ve Ahmet Gülhan ile arasında geçen diyaloğu yine yazdı:

"NASIL FİKİR AMA..."
"Oyunun yönetmeni Ahmet Gülhan, 'Bak! Nasıl olsa senin derdin reyting. Eh bizimki de oyunun tutması. Sen bize bağır çağır. Hatta gel tiyatroyu bas. Senin reytingin, bizim gişemiz artsın. Nasıl fikir ama' dedi. Ben de abi çok şaşırtıyorsun. Ben yıllardır böyle ikiyüzlülerin ortaya çıkması için didişiyorum zaten. Herkesin fikri zikri deşifre olsun. Maskeler düşsün diye çabalıyorum. Şimdi siz burada kendiliğinizden benim ne kadar haklı olduğumu kanıtlıyorsunuz dedim."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır