kapat

01.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Eşi olmayan apartman
Balkonunun dibinden viyadük, kapısının önünden tren, yanından ise lağımın bağlı olduğu dere geçiyor. Huzurları kalmayan apartman sakinleri ne yapacağını bilemiyor

MALTEPE sahilindeki Timur Sokak'ta bulunan Aksu Apartmanı sakinleri, binalarının etrafını saran viyadük, tren yolu ve lağımın bağlı olduğu dere nedeniyle ıstırap yaşıyor... Sahil yolunu TEM'e bağlamak için yapılan otoyolun viyadüğü balkonlarının dibinden geçen Aksu Apartmanı sakinleri, "1.5 yıl içinde adeta başımıza gelmeyen kalmadı. Trenin gürültüsü nedeniyle uyuyamazken burnumuzun dibinden viyadük geçirildi. Lağımın bağlı olduğu derenin üzeri de bir türlü kapatılmadı. Adeta üç boyutlu bir kabus yaşıyoruz" diyor.

Hukuksal mücadelelerinde hiç bir sonuç alamadıklarını hatırlatan apatman sakinleri, "Başkanlığı döneminde Recep Tayyip Erdoğan'a durumu aktardık ancak, 'İsterseniz viyadüğe bir de otobüs durağı koyalım' yanıtını aldık" diye konuşuyor ve ekliyorlar: "Ne yapacağımızı şaşırdık. Gitmediğimiz, kapısını çalmadığımız kurum kalmadı. Ancak sorunlarımızdan kurtulamadık. Hiç olmazsa derenin üzerinin bir an önce kapatılmasını istiyoruz."

KAAN ÖZBEK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır